تلاشگران عرصه ارتباطات در سال 88 تقدیر شدند
در مراسم روز ارتباطات از تمبر مربوط به این روز رونمایی، پروانه اپراتور سوم اعطاء و از تلاشگران این عرصه در سال 88 تقدیر شد.
به گزارش فارس، سالن شهید قندی وزارت ارتباطات یکبار دیگر در مراسم روز جهانی ارتباطات و روز ملی روابط عمومی به میزبانی وزارت ارتباطات، شرکت ایرانسل و شرکت مخابرات پذیرای جمعی از مدیران فعلی و اسبق ICT کشور و تلاشگران این عرصه و خبرنگاران بود.
مراسم روز جهانی ارتباطات نیز مانند تمام مراسمهای دیگر آغاز شد و محمد کرمپور، رئیس سازمان تنظیم مقررات اولین سخنران مراسم پس از ذکر تاریخچهای رگولاتوری در ایران و جهان به عنوان جذابترین مبحث خود سرانجام طبق وعدههای داده شده در خصوص تشریح جزئیات پروانه اپراتور سوم طی یک مراسم رسمی، پرده از راز شگرف جزئیات واگذاری پروانه اپراتور سوم تلفن همراه برداشت.
وی از درآمد 67 میلیارد تومانی و پیشبینی کف درآمد 16 درصدی دولت از طرح تجاری در صورت محقق نشدن درآمدهای اپراتور سوم خبر داد.
کرمپور تریبون را به مدیرعامل مخابرات ایران سپرد و برای استقبال صادق محصولی وزیر رفاه از سالن خارج شد.
صابر فیضی در صحبت کوتاهی به یکی از مهمترین مقولههای پیشرو پرداخت و امروز را روز برنده برنده دیدن بازار و تغییر رویهها دانست.
وی تاکید کرد: اپراتور غالب (شرکت مخابرات ایران) نباید زیادهخواهی کند و شرکتهای خصوصی نیز نباید بیش از آنچه در قانون برای آنها پیشبینی شده توقع داشته باشند.
فیضی همچنین در پایان صحبتهایش فرصت را برای شوخی با تنظیم مقرراتیها مغتنم شمرد و گفت: خصوصیشدن مخابرات نگاهها را به سمت این شرکت تیزتر کرده و بهتر است در نظارت تعادل را حفظ کنیم تا حکایت ما حکایت از آن طرف بام افتادن نشود.
بعد از صحبتهای فیضی، نوبت به قلمبر دزفولی مدیرعامل ایرانسل رسید. دزفولی نیز در بخش ابتدایی صحبتهای خود ضمن تشریح اجمالی وضعیت دستاوردهای ایرانسل در حضور وزیر، مدیران دولتی و دستاندرکاران این عرصه از راهاندازی "مرکز خدمات مشترکین با گویش محلی " برای اولین بار در کشور از سوی این اپراتور خبر داد و گفت: نقطه آغاز این طرح در شهر تبریز خواهد بود.
اینجا بود که صادق محصولی به مراسم وارد شد و اندکی بعد برگهای در خصوص تذکر به دست دزفولی رسید و آنها باید کمکم خود را برای حضور بر سکو و بخش بعدی آماده کردند.
مدیرعامل ایرانسل بعد از گزارش وضعیت شبکه خود به نکته مهم دیگری نیز اشاره کرد.
دزفولی با ارائه آماری چند از رشد باند پهن در دنیا گفت: معتقدیم راه توسعه، توسعه باند پهن است و بهترین گزینه برای توسعه باند پهن، باند پهن همراه است.
وی در ادامه تاکید کرد: ایرانسل در حد مسئولیت و توان خود نقش اپراتوری خود را در تحقق دولت الکترونیک و شعار سال ITU بکار خواهد گرفت اما هیچ اپراتوری در دنیا به تنهایی قادر به پیمودن کامل این مسیر نیست و تحقق این مهم نیازمند تسهیل و ارائه خدمات و حمایت از اپراتورهاست.
به این ترتیب با پایان سخنرانی مدعوین میان برنامهها آغاز شد، سرود، موزیک و مراسم رونمایی از تمبر روز جهانی ارتباطات و سپس نوبت اعطای نمادین پروانه اپراتور سوم تلفن همراه شد و مدعوین روی سکو رفتند هرچند بر اساس عکسهای منتشر شده در سایت رگولاتوری این پروانه یک بار با حضور مسئولان امر به خریداران اپراتور اعطا شده بود. اما پیش از این نیز کرمپور به خبرنگار فارس گفته بود قرار است پروانه طی یک مراسم رسمی اعطا شود.
بالاخره پروانه اپراتور سوم با حضور دوباره همانهائی که در عکس رگولاتوری بودند و بعلاوه وزیر سابق وزارت ICT به طور رسمی و در مقابل چشم حاضرین اعطا شد، خیالها راحت شد، عکسها ثبت شد و محصولی رفت. وزارتیها ماندند و مخابراتیها و همه آنهایی که از اول آمده بودند. با دعوت مجری اینبار، تلاشگران عرصه ICT کشور روی سکو آمدند.
غفاریان، فیضی، یوسفپور، کرمپور، خسروی، دزفولی، مطهری، صدوقی، ظهوریفر، صادق، هراتیان و زارعیان و البته که مجری برنامه نام یکی از تلاشگران را از قلم انداخت و باعث شد در عکس یادگاری امسال نباشد.
برنامه تمام شد و خبرنگاران ماندند و وزیر و کرمپور که اولین بار بود خبرنگاران را میدید و یکی از مدیران که همیشه میماند و البته چند مدیر کمیاب نیز در چشم به هم زدنی ناپدید شدند.
وزیر ارتباطات که انگار به مناسبت روز ارتباطات وقت بیشتری را برای حضور در جمع خبرنگاران اختصاص داده بود به قول خودش پس از نیم ساعت اول 5 دقیقه به سؤال خبرنگاران پاسخ داد که تقریباً دیگر حرف در دل خبرنگارها نماند. کاش هر روز روز ارتباطات باشد.
- ۸۹/۰۲/۳۱