تلاش رگولاتوری برای ارائه استاندارد ها
در حالی بحث تولید انبوه در بخش رادیو به دلیل تاخیر ها در مراحل پژوهشی و تحقیقاتی به درازا کشید که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بر آن شد تا آزمایشگاههای تجهیزات ارتباطی در کشور را شناسایی کند.
به گزارش خبرنگار سیتنا رییس کنسرسیوم تولید شش میلیون تجهیزات تلفن همراه می گوید: تست میدانی رادیو انجام و تاییدیه نیز دریافت شده و کنسرسیوم به سمت تولید انبوه پیش رفته است.
مهندس منصور کبیری رهنی می افزاید: برای تولید انبوه باید مراحل پژوهش و تحقیقات لازم سپری می شد که به دلیل حساسیت بالای کار و تست های انجام شده مدت زمان بیشتری به خود اختصاص داد و منجر به بروز تاخیراتی در کار شد.
وی معتقد است ،مراحل پژوهش و تحقیقات با موفقیت سپری شده و تایید نمونه از سازمان تنظیم مقررات دریافت شد از همین رو تولید انبوه به زودی آغاز می شود.
در این میان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در نظر دارد به شناسایی آزمایشگاههای موجود در کشور در بخش خصوصی و دولتی به منظور همکاری و مشارکت در انجام آزمایش های تایید نمونه اقدام کند.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان این که تجهیزات مورد آزمایش شامل تجهیزات ارتباطی اعم از تجهیزات سوییچ ، انتقال ، NGN و CPET نرم افزارهای مورد استفاده در بخش های ثابت و سیار است می افزاید:
این کار براساس استاندارهای متعارف بین المللی ، منطقه ای و ملی با عناوین آزمایش های الکترونیکی ، آزمایش های محیطی ، آزمایش های ایمنی و مربوط به آزمایش های میزان SAR انجام می شد.
لازم به ذکر است تمامی موسسات شرکت ها مراکز علمی و دانشگاهی ، کارخانجات تولیدی و واحدهایی که شرایط لازم و توانایی انجام هر یک از آزمایش های فوق را دارند می توانند مدارک و مستنداتشان را به سازمان ارسال کنند تا پس از بررسی نسبت به اعتبار دهی آن ها اقدام شود.
- ۸۷/۰۷/۱۵