تهیه بانک اطلاعاتی از فعالان حوزه ICT
نخستین هماندیشی فصلی نخبگان فنآوری اطلاعات کشور با هدف بررسی موضوعات مربوط به این حوزه برگزار شد.
به گزارش (ایسنا)، حمید شهریاری - دبیر شورای عالی اطلاعرسانی - در این هماندیشی گفت: درصددیم بانک اطلاعاتی از فعالان حوزهی ICT داشته باشیم تا به جامعهی دانایی برسیم و پلی بزنیم به جامعهی مقتدر و این چرخه در نهایت باید ما را به جامعهی حکمت مدار برساند.
او گفت: معیار و شاخص ارزیابی ما در رشد حکیمانهی جامعه تفکر نقدی است که بی شک نقدهای گزنده و تخریبی بر آن وجود دارد.
وی در ادامه نخستین گام برای شناخت تفکر نقدی را توصیف مساله و مفاهیم دانست و تصریح کرد: اگر بتوانیم شناخت عمیقی از مساله پیدا کنیم حل آن آسان میشود.
شهریاری تاکید کرد: در کشور ما مجریان به دلیل عدم شناخت مساله پیش از اجرا دچار مساله و افت و خیز میشوند.
وی ابراز امیدواری کرد: در جلسات هماندیشی نخبگان فنآوری اطلاعات و ارتباطات کشور سوالات و پاسخها در مسیر تفکر نقدی باشد که نقاط مثبت و کلیدی را نشان دهد و به اصل اشکالات و رفع نقاط ابهام بپردازد.
دبیر شورای عالی اطلاعرسانی در پایان از شرکتهای خصوصی، دولتی و نهادهای دارای تجربه در حوزهی ICT تقاضا کرد تا این شورا را در ایجاد بانک اطلاعاتی غنی یاری کنند تا اطلاعات این بانک به صورت CD و کتاب در خدمت نیازمندان آن قرار بگیرند.
به گزارش ایسنا در ادامه مرتضی احمدی، مجری طرح بانک اطلاعات متخصصان فنآوری اطلاعات و ارتباطات (بامفاوا)، اهداف پروژه را گردآوری دادههای لازم برای توسعهی منابع انسانی و توانمندسازی بخش ICT در کشور و نیز ایجاد زیرساخت اطلاعاتی شکلگیری باشگاه نخبگان ICT کشور و گفتمان سیاسی در کشور خواند.
او ادامه داد: در حوزهی گردآوری اطلاعات شرکتهای فعال و متخصصان برای ایجاد ارزش افزوده به صورت بانک اطلاعاتی جامع گردآوری میشود که محدودهی اولیه منابع اطلاعاتی دانشگاهها و شرکتهای خصوصی و دولتی هستند.
وی نخبگان IT کشور را کسانی دانست که تحصیلات آکادمیک، فعالیت در حوزهی ICT، مهارتهای علمی و ذهنی بر این حوزه، خروجی با کیفیت ممتاز به ویژه نوآوریهای تخصصی و استانداردهای بالای اخلاقی و کاری همراه با سابقهی معقول عنوان کرد.
او با اشاره به عدم موازی کاری در این خصوص اظهار کرد: بسیاری از شرکتها کارهای بسیاری پیرامون این موضوع انجام دادند که ما باید به دنبال اطلاعات تولید کننده ارزش افزوده در پی فعالیت آنها باشیم.
احمدی در پایان دو نقطهی کلیدی برای موفقیت طرح فوق را عزم متخصصان، نخبگان ICT یا فعالان این حوزه برای شکل دهی شبکهی نخبگان و گفتمان سیاسی و جلب همکاری نهادهای صنفی ICT دانست.
- ۸۷/۰۳/۰۱