ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

توسعه‌ IT مصرف سوخت را کاهش می دهد

| شنبه, ۱۹ دی ۱۳۸۸، ۰۲:۴۳ ب.ظ | ۰ نظر

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی می گوید: توسعه‌ بسترهای فناوری اطلاعات و ارتباطات، 24 ساعته شدن خدمات شرکت پخش را بدنبال دارد و این موضوع می تواند منجر به صرفه‌جویی روزانه 300 هزار لیتر در مصرف بنزین کشور شود.

به گزارش (شانا)، "فرید عامری" با اعلام این موضوع تاکید کرد: برنامه‌های مهمی برای استفاده از بسترهای فناوری ارتباطات و اطلاعات(ICT) انجام شده است.

وی گفت: یکی از راهبردها در زمینه ICT فروش اینترنتی فرآورده ها به مصرف‌کنندگان است ؛ بطوری ‌که تاکنون بیش از 50 درصد از مصرف‌کنندگان عمده (که در هر بار خرید،‌ به بیش از حجم یک نفتکش فرآورده نیاز دارند) از طریق اینترنت فرآورده‌ خود را تامین می‌کنند.

عامری با تاکید بر اینکه با کمک ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بدنبال شناسایی مصرف‌ کنندگان عمده هستیم، گفت: با همکاری همین ستاد، سایت «تجارت آسان» طراحی شده است و تمام مصرف‌کنندگان می‌توانند از طریق اینترنت درخواست خود را مطرح کنند و این درخواست‌ها بعد از رسیدگی از طریق مکان‌های تامین‌کننده فرآورده‌ها ارسال می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ادامه داد: بیش از چهار میلیون مصرف‌ کننده در کشور تمام نیازهای‌شان را از بستر اینترنت تامین می‌کنند و این کار تحولی بزرگ در زیرساخت‌ها و استفاده از بستر‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات ایجاد می‌کند.

وی با ابراز خوش‌بینی از فعالیت‌های انجام شده در حوزه‌ فناوری ارتباطات و اطلاعات تاکید کرد: تکمیل این حلقه در جایگاه‌های سوخت ماست؛ ‌بطوری‌که تا پایان سال 600 جایگاه به سامانه پرداخت الکترونیک وجه سوخت مجهز می‌شوند.

عامری درباره مزیت های بهره‌گیری از سامانه پرداخت الکترونیک وجه سوخت، ادامه داد: مصرف‌کنندگان با اتصال کارت هوشمند خود به یکی از کارت‌های عضو شتاب می‌توانند وجه سوخت را بطور الکترونیک پرداخت کنند؛ به این ترتیب همزمان با اجرایی شدن طرح هدفمند کردن یارانه‌ها که بتدریج قیمت سوخت را به قیمت‌های بین‌المللی می‌رساند، حجم زیادی از نقدینگی در جایگاه‌ها کم می شود.

وی با بیان اینکه قبول داریم هنوز زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات و دسترسی به اینترنت در برخی از مناطق آسان نیست، اظهار داشت: همزمان با اجرای سامانه پرداخت الکترونیک وجه سوخت، مذاکراتی با شرکت مخابرات انجام شده است و آنها قول‌ داده‌اند بسترهای اینترنتی در همه مناطق ایجاد شود.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تاکید کرد: هرچند تا پایان برنامه چهارم وزارت ارتباطات و فناوری موظف است دسترسی آسان به اینترنت را در کشور فراهم کند، اما معتقدیم تا وقتی که زمینه استفاده از این فناوری در کشور فراهم نشود و نیازی به وجود نیاید، این کار عملی نمی‌شود.

به گفته عامری، در برخی از مناطق ممکن است بسترهای اینترنتی فراهم باشد، ولی هنوز مصرف‌کنندگان به استفاده از اینترنت عادت نکرده‌اند؛ در حالی که اجرای این طرح می‌تواند سبب افزایش رضایت مشتری، اصلاح الگوی مصرف، کاهش تردد برای دریافت سوخت ، نیاز به مراجعه کمتر ارباب ‌رجوع، 24 ساعته شدن خدمات و حذف زمان و مکان ارایه تسهیلات و خدمات شود.

  • ۸۸/۱۰/۱۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">