تولید بازیهای رایانهای نیاز به مهندسی فرهنگی دارد
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دستاندرکاران بنیاد ملی بازیهای رایانهای با برنامهریزی بلند مدت، استفاده از نیرویهای متخصص و مهندسی فرهنگی در این عرصه میتوانند نسل جوان و نوجوان ما را به سمت تولیدات داخلی سوق دهند.
«بیژن نوباوه وطن» عضو کمیسیون فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: بنیاد ملی بازیهای رایانهای صرفنظر از اینکه چه نقش حمایتی و امتیازهایی برای تولیدکنندگان دارد، باید برای تهیه و تولید محصولات خود، با برنامه ریزی بلند مدت و همچنین مهندسی فرهنگی حرکت کند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ضعف ها و کاستی هایی در بحث تکنولوژی دیده می شود، افزود: تکنولوژی در حال پیشرفت است و نباید فراموش کنیم که غربیها با استفاده از همین ابزار فراگیر، افکار و سیاستهای خود را به جهان و بخصوص کشورهای اسلامی انتقال میدهند و برای مقابله با این تهاجم فرهنگی نیاز به تخصص و دانش بیشتری داریم.
نوباوه وطن با اشاره به اینکه در بازیهای وارداتی نشانه ای از دین و ایمان نیست، یادآورشد: با تأسیس بنیاد ملی بازیهای رایانهای علاوه بر رسیدن به خودکفایی میتوانیم، بهطور غیرمستقیم به مباحث دینی و آموزشی هم بپردازیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه تاسیس این بنیاد را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: شاید فعالیت این بنیاد در ابتدای کار به کندی پیش برود و تاثیرگذاری آن در این عرصه محدود باشد اما بدون شک در آینده این بنیاد سنگ بنیایی خواهد بود جهت تولیدات رایانهای داخلی و بینیازی به تولیدات وارداتی.
وی خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم غربیها برای به دست گرفتن بازار (IT) و رسیدن به اهداف شوم خود از تاسیس این بنیاد استقبال نخواهند کرد، اما کشور ما استعداد و نیروی جوان و متخصص دارد و به همین منظور در آیندهای نزدیک به عنوان یک قدرت در بحث (IT) مطرح خواهیم شد و محصولات خود را در خاورمیانه عرضه خواهیم کرد.
- ۸۷/۰۴/۲۸