جاسوسی افبیآی از شبکههای اجتماعی
جاسوسی اف بی آی از شبکه های اجتماعی از این به بعد آنچه کاربران اینترنت در آمریکا در حساب های کاربری خود در فیس بوک و توییتر منتشر می کنند، توسط پلیس فدرال ایالات متحده، اف بی آی، بررسی و تحت پیگرد قرار می گیرد.
به گزارش جام نیوز سازمان اف بی آی به شرکتهای کامپیوتری دستور داده است تا نرم افزاری را تولید کنند که بتواند آنچه را کاربران منتشر کرده اند بررسی کند. این نرم افزار شبکه های اجتماعی مجازی همچون فیس بوک و توییتر را هدف قرار می دهد.
جان میلر، مسئول دفتر روابط عمومی اف بی آی در خبری که در وب سایت این سازمان منتشرشده، مدعی شد، این سازمان برای آنکه بتواند از مردم عادی در کارهایش کمک بگیرد، نیاز دارد بداند آنها کجا گرد هم می آیند!
به گفته او اف بی آی می داند که دهها هزار نفر در شبکه های اجتماعی حضور دارند و به همین دلیل تصمیم گرفته است تمرکزش را بر این ابزار بگذارد.
خبر اف بی آی سه هفته پس از آن منتشر می شود که وزارت امنیت داخلی آمریکا گزارشی را درباره گردآوری اطلاعات از شبکه های اجتماعی ارائه داد.
در این گزارش آمده است آنچه که در این وب سایت ها برای دید عموم منتشر می شود، جزو حریم عمومی حساب می شوند. خود این وزارتخانه نیز قصد دارد وب سایت هایی چون یوتیوب و فلیکر را تحت نظر داشته باشد.
البته این اولین بار نیست که نهادهای دولتی آمریکا از شبکه های اجتماعی برای جمع آوری اطلاعات استفاده می کند. و این چنین گسترده به بهانه های مختلف به جاسوسی از شبکه های اجتماعی می پردازد.
به گزارش بی بی سی، این درحالی است که اقدام اف بی آی نگرانی هایی را در بین کاربران اینترنتی ایجاد کرده است.
جنیفر لینچ، از بنیاد تازه ترین یافته های الکترونیکی، نگرانی خود را به مجله "نیو ساینس" ابراز داشته. به گفته او بسیاری از مردم عادی نمی دانند که چگونه باید نوشته های خود را در شبکه های اجتماعی به طور خصوصی منتشر کنند. همچنین اغلب آنها فکر می کنند مطالبشان را فقط با دوستان و خانواده شان در میان گذاشته اند، اما خیلی وقتها حقیقت این چنین نیست!
- ۹۰/۱۱/۰۸