درخواست پاکستان برای مقابله جهانی با تهدیدات سایبری
کارشناسان اعلام کردند که پاکستان خواستار ابزار قانونی مناسب برای مقابله با تهدیدات سایبری است.
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ پاکستان در نشست «Arria-Formula» شورای امنیت سازمان ملل گفت که یک سند الزامآور قانونی، که به منافع همه کشورها میپردازد، بهترین گزینه برای مقابله با تهدیدات سایبری فزاینده علیه صلح و امنیت بینالمللی خواهد بود.
عامر خان (Aamir Khan)، معاون نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل عنوان کرد : «حملات سایبری با شدت فزایندهای در سراسر طیف اجتماعی، اقتصادی و سیاسی ما انجام میشود و تأثیر مخربی بر زیرساختها و جوامع حیاتی دارد.»
او تأکید کرد که اطمینان از استفاده صلحآمیز از فناوریهای اطلاعات و ارتباطات (ICT) و جلوگیری از جنگ سایبری یک چالش حیاتی است.
آلبانی و ایالات متحده یک جلسه شورای 15 نفره را در مورد مسئولیت و پاسخگویی دولتها به حملات سایبری علیه زیرساختهای حیاتی تحت قالب Arria-Formula، که به نام دیگو آریا (Diego Arria)، سفیر سابق ونزوئلا در سازمان ملل، نامگذاری شده، تشکیل دادند.
این نشست یک فرآیند مشاوره غیررسمی است که به شورا این فرصت را میدهد تا در یک محیط محرمانه و غیررسمی با مردم صحبت کند. عامر خان در سخنان خود اظهار داشت که شورای امنیت در حال حاضر قادر به رسیدگی به مشکلات ناشی از حملات سایبری به دلیل فلج شدن آن نیست.
وی خاطرنشان کرد : «بنابراین، پیشنهاد این که تنها یک سند الزامآور قانونی که منحصراً برای رسیدگی به شرایط خاص و منافع همه دولتها تنظیم شده باشد، بهترین راه رو به جلو خواهد بود.»
نماینده پاکستان ضمن تأکید بر نیاز به ظرفیتسازی برای توانمندسازی کشورهای عضو برای پاسخگویی مؤثر به چالشهای فضای سایبری اظهار داشت : «ما از جامعه بینالملل بهویژه کشورهای توسعهیافته میخواهیم که کمکهای فنی منصفانه، عادلانه و بدون قید و شرط، حمایت از ظرفیتسازی و انتقال فناوری برای کمک به کشورها، بهویژه کشورهایی که منابع محدودی دارند، در تقویت زیرساختهای امنیت سایبری خود ارائه دهند.»
- ۰۲/۰۳/۰۷