ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

دیدار مدیران نظام صنفی با وزیر ارتباطات

| يكشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۰، ۰۱:۵۲ ب.ظ | ۰ نظر

مسوولان سازمان نظام صنفی رایانه‌یی کشور در دیدار با وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات و رییس سازمان فن‌آوری اطلاعات، مهم‌ترین مطالبات را با دکتر تقی‌پور مطرح کردند.

به گزارش ایسنا، پرویز رحمتی - رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌یی کشور - در این نشست گفت: برای طرح مطالبات دو استراتژی می‌توانستیم داشته باشیم. نخست طرح موضوعاتی که در شرایط موجود احتمال حل آن‌ها در کوتاه مدت متصور نباشد و دوم طرح مشکلات واقعا موجود که احتمال حل آن‌ها وجود دارد و می‌تواند انرژی مثبت برای ورود به حل مسایل میان مدت و بلند مدت ایجاد کند که ما جهت‌گیری دوم را انتخاب کردیم.

وی در این راستا 10 موضوع را به عنوان مهمترین مسایل و مشکلات شرکت‌ها مطرح کرد و افزود: این موضوعات که در سال نخست اجرای برنامه فراروی ما قرار دارند، اگر حل آن‌ها به عنوان کارپایه ورود به اجرای برنامه مورد توجه قرار گیرند، در تحول فضای کسب و کار تاثیر بسیار جدی ایجاد خواهد کرد.

رییس سازمان با بیان این که یکی از معضلات شرکت‌ها، مساله بیمه و مالیات است، اظهار کرد: بخشنامه تامین اجتماعی ویژه شرکتهای انفورماتیکی تا حدود یک سال پیش اجرا می‌شد اما متاسفانه حدود یک سال است که از سوی سازمان تامین اجتماعی به مفاد بخشنامه توجه نمی‌شود و اعتراضات مکرر سازمان به تامین اجتماعی بی نتیجه مانده است. بنابراین درخواست سازمان به عنوان نماینده بخش خصوصی این است که هماهنگی لازم با ریاست سازمان تامین اجتماعی جهت صدور دستور لزوم رعایت این بخشنامه در شعب و مراکز رسیدگی بیمه صورت گیرد.

رحمتی در ادامه با اشاره به ماده 103 برنامه پنج ساله چهارم توسعه مبنی بر ارایه تخفیف به شرکت‌هایی که که از مراکز کاریابی رسمی اقدام به استخدام نیرو می‌کنند، خواستار انجام هماهنگی با ریاست سازمان تامین اجتماعی جهت صدور دستور رعایت ماده 103 برای استفاده کلیه شرکت‌هایی که طی برنامه چهارم از این امکان استفاده کرده اند، در سال 1389 که سال تمدید برنامه چهارم بوده است، گردید.

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌یی گفت: با تلاش گسترده نمایندگان بخش خصوصی و با همراهی وزارت صنایع و معادن، به منظور استفاده از ظرفیت قانون نوسازی صنایع و معادن مقرر گردید از سال 1383 به بعد شرکت‌های IT که دارای پروانه تولید از وزارت صنایع هستند در رابطه با درآمد ناشی از حوزه تولید خود، مشمول معافیت شوند، لیکن پس از استفاده محدود برخی شرکت‌ها به مدت یک تا دو سال، شعب سازمان مالیاتی با تفسیر به رای از تدوام آن جلوگیری کردند و متاسفانه تاکنون از جانب سازمان امور مالیاتی سازوکار اجرایی تکمیلی آن ترسیم نشده است.

وی با اشاره به دستور کتبی رییس جمهوری مبنی بر استفاده از معافیت مالیاتی در سفر استانی سال گذشته به اصفهان، ادامه داد: سازمان در این راستا خواستار رسیدگی به دستور مکتوب ریاست جمهوری در خصوص بحث پیگیری معافیت مالیاتی شرکتهای واجد شرایط حوزه IT با سازمان امورمالیاتی است.

رحمتی با بیان این که در چند سال اخیر برخلاف گذشته، تصمیم‌گیری درباره تعیین ضرایب مالیاتی یک طرفه و بدون توجه به واقعیات موجود بازار اتخاذ و اعلام می‌گردد، خواستار حضور نماینده بخش خصوصی IT به عنوان کارشناس مدعو در فرآیند بازنگری سالانه و تعیین ضرائب مالیاتی شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر این که رویداد برگزاری نمایشگاه الکامپ به لحاظ تقویت بازار داخلی و نیز هدف گذاری احراز جایگاه کیفی‌ترین نمایشگاه منطقه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، گفت: مرجوع کردن حدود یک میلیارد ریال وجه ضبط شده مربوط به حسن انجام معامله توسط شرکت نمایشگاه‌ها به این سازمان، اصلاح تاریخ برگزاری نمایشگاه الکامپ هفدهم از ماه محرم به زمان مناسب و حل پایه‌ای معضل ارزی ریالی از طریق اصلاح آیین‌نامه مصوب هیات مدیره شرکت نمایشگاه‌ها از جمله مسایلی است که انتظار می‌رود ریاست کارگروه مدیریت فاوا کشور در هماهنگی با وزیر محترم بازرگانی نسبت به حل عاجل و فوری آن اقدام کنند.

رحمتی همچنین تسریع در فرآیندکاهش قیمت پهنای باند، حضور نماینده سازمان نظام صنفی رایانه‌یی در کمیسیون تنظیم مقررات و تامین شرایط حضور نمایندگان سازمان نظام صنفی رایانه‌یی در سایر کمیته‌های تخصصی کارگروه مدیریت فاوا را خواستار شد.

رییس سازمان نظام صنفی رایانه‌یی کشور با تاکید بر این که رکود نسبی سنوات گذشته، لزوم تسریع در عرضه کارهای جدید و هدایت درست کارهای بزرگ را می‌طلبد، گفت: طرح‌ریزی سازوکار اجرایی مناسب جهت تقویت و رونق بخشی بازار IT از طریق تسریع در ارائه پروژه‌های جدید و نظارت و هدایت پروژه‌های ملی دردست اقدام، بسیار ضروری است.

رحمتی خواستار تسهیل شرایط برای دسترسی به منابع مالی جهت توسعه کسب و کار فعالین حوزه IT، اعطای تسهیلات تولیدی توسط بانک‌ها به شرکت‌های دارای پروانه تولید در حوزه IT از وزارت صنایع و نیز تقویت صندوق‌ها و نهادهای حامی مالی فعالین حوزه صنایع پیشرفته و برتر شد.

وی هم‌چنین لزوم تفویض برخی وظایف غیرحاکمیتی دستگاه‌ها و نهادهای دولتی به نماینده بخش خصوصی و مساعدت در جهت استقرار طرح حمایت از مالکیت معنوی فعالین حوزه IT، تامین شرایط اجرای احکام شوراهای انتظامی را از دیگر درخواست‌های سازمان دانست و ابراز امیدواری کرد با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و به طریق دولتی کارگروه مدیریت فاوا کشور، حل مشکلات این حوزه میسر شود.

در ادامه داود حقگو - دبیر سازمان نظام صنفی رایانه‌یی استان تهران - نیز به مشکلات شرکت‌های PAP و کندی روند حل مسایل و مشکلات به حق این شرکت‌ها اشاره و یادآوری کرد که یکی از خواست‌های محوری این شرکت‌ها، تسهیم عادلانه امکانات مخابراتی میان شرکت مخابرات ایران و یازده شرکت PAP جهت ارایه سرویس ADSL است.

  • ۹۰/۰۵/۰۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">