راهاندازی اینترنت حلال عملیاتی نیست
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه راهاندازی اینترنت حلال عملیاتی نیست، گفت: البته ضرورت راهاندازی این اینترنت احساس میشود و اگر بتوانیم فضای مجازی را به گونهای تغییر دهیم تا مردم به سمت قسمتهای غیر اخلاقی نروند، خوب است.
بهروزی جعفری در گفتوگو با فارس اظهار داشت: فضای مجازی در حال حاضر از منظر حریم اخلاقی مناسب نیست اما یک تکنولوژی، ابزار اطلاعرسانی و واقعیت است که ما باید مانند سایر ابزارهای اطلاعرسانی با پالایش از آن استفاده کنیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر فضای مجازی مطلوب نیست و ساماندهی نیز در این فضا وجود ندارد همچنین هر کس بدون مجوز میتواند سایت باز کند و بر آن نیز نظارتی صورت نگیرد.
جعفری گفت: سایتها و فضای مجازی به عنوان ابزار تهاجم فرهنگی استفاده میشود و در حال حاضر فضا سازماندهی شده نیست البته گه گاهی نهادهای انقلابی و فرهنگی به خصوص سپاه در فضای سایبری از شیوههای سلبی استفاده میکند اما این مورد کفایت نمیکند و نیاز داریم که فضای موجود را متناسب با شأن و ارزشهای نظام استفاده کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خصوص موضوع راهاندازی اینترنت حلال یا پاک افزود: بنده این موضوع را شنیدهام ولی فکر نمیکنم این طرح عملیاتی باشد البته ضرورت راهاندازی این اینترنت احساس میشود و اگر بتوانیم فضای مجازی را به گونهای تغییر دهیم تا مردم به سمت قسمتهای غیر اخلاقی نروند، خوب است ولی از نظر اقدام عملی بنده تردید دارم.
وی تأکید کرد: راهاندازی اینترنت حلال خوب است و این اقدام جنبه ایجابی قضیه است همچنین راهاندازی اینترنت حلال برعکس کاری است که با ماهواره انجام دادهاند یعنی ماهواره را جمع کردند و در عمل این قانون نیز موفق بود ولی اینجا معتقد هستیم که اینترنت خوب است و جنبه مثبت آن را در نظر میگیریم ولی میخواهیم آن را برای کاربران اخلاقی کنیم؛ اما بعید میدانم که این کار عملیاتی باشد البته این کار را انجام دهیم ولی به سمتی برویم که فرهنگسازی کنیم تا جوانان ما از مسائل غیر اخلاقی مصون بمانند.
- ۹۰/۰۱/۳۰