رای دوفوریت بیمه کارگزارانمخابرات روستایی
نمایندگان مجلس شورای اسلامی به دوفوریت طرحاستفساریهای رایمثبت دادند که در صورت تصویب نهایی ، شرکت مخابرات ایران ملزم است از محل اعتبارات و منابع داخلی خود، کارگزاران مخابرات روستایی را بیمه کند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا ، نمایندگان مجلس در نشست علنی روز یکشنبه به بررسی دو فوریت طرح استفساریه بند (س) تبصره ۹قانون بودجه سال ۱۳۸۶کل کشور پرداختند و دو فوریت آن را با ۱۷۵رای موافق، چهار رای مخالف و هشت رای ممتنع از مجموع ۲۱۱نماینده حاضر تصویب کردند.
با تصویب دو فوریت ، این طرح استفساریه، فردا در دستور کار مجلس قرار می گیرد.
طراحان این طرح، در مورد دلایل فوریتی بودن این طرح تاکید کردهاند به موجب بند (س) تبصره ۹قانون بودجه سال جاری شرکت مخابرات ایران موظف است کلیه کارگزاران مخابرات روستایی را بیمه کند و حق العمل آنان را براساس ضوابط و شرایط موجود شرکتهای پیمانکاری پرداخت کند.
طراحان اضافه کردهاند: اما شرکت مخابرات ایران با ایراد ابهام در مورد محل تامین هزینههای اجرای این بند از قانون بودجه، از اجرای آن در سال جاری خودداری کردهاست.
طراحان در این طرح استفساریه سوال کردهاند : آیا منظور قانونگذار از الزام شرکت مخابرات به بیمه کردن کارگزاران مخابرات روستایی، تامین هزینههای اجرا آن از محل اعتبارات و منابع داخلی شرکت مخابرات ایراناست؟ طراحان این طرح استفساریه به این سوال پاسخ مثبت دادهاند.
"کریم شافعی" نماینده مرند در مورد ضرورت ارایه این استفساریه با قید دو فوریت گفت: مجلس، شرکت مخابرات را در قانون بودجه سال ۸۶موظف کردهاست کلیه کارگزاران مخابرات روستایی را بیمه کند.
وی افزود: مجلس اراده و تصمیم خود را درباره اینکه این کارگزاران که حدود ۴۵هزار نفر هستند، بیمه شوند ، اعلام کرده اما مشکل این است که با گذشت شش ماه هنوز شرکت مخابرات اقدامی نکرده است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: شرکت مخابرات میگوید با توجه به اینکه قانونگذار تکلیف پرداخت ما را تعیین نکرده است، این قانون اجرایی نشده است.
شافعی ادامهداد: در این استفساریه سوال شدهاست که آیا منظور قانونگذار از الزام شرکت مخابرات به بیمه کارگزاران روستایی ، از محل درآمد شرکت مخابرات است، که ما پاسخ دادهایم، "بله".
وی درمورد ضرورت دو فوریتی بودن این طرح استفساریه گفت: اگر فوری تکلیف این بند از قانون بودجه مشخص نشود، کارگزاران روستایی نمیتوانند بیمه شوند.
دو فوریت این طرح استفساریه هیچ سخنران موافق و مخالفی نداشت.
- ۸۶/۰۵/۲۸