ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رگولاتوری به فعالان VOIP مجوز بدهد

| دوشنبه, ۷ دی ۱۳۸۸، ۰۱:۲۹ ب.ظ | ۰ نظر

رییس اسبق سازمان تنظیم مقررات با اشاره به تصمیم شرکت ارتباطات زیرساخت برای برگزاری مجدد مزایده تلفن اینترنتی گفت: سازمان تنظیم مقررات باید برای فعالان VOIP پروانه فعالیت صادر کند و تصمیم گیری برای ارائه این سرویس توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و برگزاری مزایده از سوی این شرکت ، از اصل اشتباه بوده است.

مسعود داوری نژاد در گفت وگو با موبنا اظهار داشت: اساس و فلسفه رشد و توسعه مخابرات در کشور اشتباه است و رگولاتوری با سیاست هایی که در مورد VOIP به کار گرفته است جلوی ورود تکنولوژی های جدید را می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه ذهنیت ناصحیح در بدنه دولت برای مقوله VOIP باعث شده که مهم ترین اصل رگولاتوری که ایجاد رقابت است نادیده گرقته شود ، خاطرنشان کرد: ماده 124 برنامه سوم توسعه اقتصادی کشور تمام انحصارات شرکت مخابرات را لغو کرده و در آیین نامه VOIP که در سال 84 تا مرحله تصویب پیش رفت اما اجرایی نشد سعی شده بود تمامی این زمینه ها دیده شود. اما به دلیل به تصویب نرسیدن این آیین نامه بسیاری از مشکلات کمافی السابق مطرح است.

رییس اسبق سازمان تنظیم مقررات که در زمان وی برای اولین بار آیین نامه VOIP مورد بررسی و تصویب قرار گرفت، ادامه داد: تصویب آیین نامه VOIP در آن زمان بهترین فرصت بود تا سرو سامانی به این بازار دهد. این پروانه یکی از مدل های خوب آزادسازی مطابق با برنامه سوم توسعه بود که اگر با اعتراض بخش خصوصی روبرو نمی شد و تغییر نمی کرد بسیاری از مشکلات فعلی این بخش حل می گردید.

وی با بیان اینکه فراخوان VOIP در دولت هشتم به صورت واضح براساس ضوابط قانونی در مصوبات هیات وزیران و کمیسیون تنظیم مقررات و با اشاره به اصل 44 مبنی بر داشتن یک مرجع قانونی مطرح بود ، یادآور شد: بحث فراخوان عمومی پروانه‌ تلفن بین‌المللی در سال 84 با توجه به قانون، اختیارات و وظایف وزارت ارتباطات مطابق بند الف ماده 6 - 2 سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران درباره آزادسازی فعالیت‌های پست و مخابرات در نظر گرفته شده بود.

این کارشناس تدوین پروانه تلفن اینترنتی را در مجموع حرکتی سازنده عنوان کرد که می توانست به بخش خصوصی اجازه حضور در مسیر قانونی ترمینیشن و اورجینشین دهد، گفت: اما با توجه به اعتراضات بخش خصوصی و بعضی از مفاد این پروانه ، این امر به سرانجام نرسید و با انتخابات ریاست جمهوری دولت نهم مصادف شد و حاصل این امر به تاخیر افتادن ارائه‌ پروانه‌ به بخش خصوصی بود.

وی با بیان اینکه در پروانه فعالیتی که برای بخش خصوصی VOIP در سازمان تنظیم مقررات نوشته شده بود حقوق شرکت های کوچک و بزرگ دیده شده بود افزود: اگر این آیین نامه اجرایی می شد مشکلات قطعی شبکه و ورودی و خروجی و ترانزیت به راحتی حل می شد. اما در حال حاضر برای قطعی خطوط و متضرر شدن شرکت ها کسی پاسخگو نیست.

به گزارش موبنا شرکت ارتباطات زیرساخت سال گذشته با انجام مزایده سه شرکت تراشه سبز، ضحی کیش و پیشگامان کویر یزد را به عنوان پیمانکاران تلفن اینترنتی اعلام کرد که این موضوع نارضایتی حدود 120 شرکت فعال در حوزه VOIP را به همراه داشت.

چندی پیش مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت بار دیگر از برگزاری مزایده ای جدید برای انتخاب پیمانکار تلفن اینترنتی قبل از پایان امسال خبر داده و هدف از برگزاری آن را افزایش تعداد پیمانکاران عنوان کرد.

  • ۸۸/۱۰/۰۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">