ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

زیرساخت: مجری فیلترینگ هستیم

| چهارشنبه, ۱۶ ارديبهشت ۱۳۸۸، ۰۲:۵۵ ب.ظ | ۰ نظر

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره نقش شرکت در فیلترینگ سایت‌های اینترنتی گفت: ما به عنوان مجری هستیم و کمیته تعیین مصادیق فیلترینگ که هیچ نماینده‌ای از زیرساخت در آن عضو نیست، در این رابطه تصمیم‌گیری می‌کند و تصمیماتی که در این رابطه گرفته می‌شود به ما ابلاغ شده و آن را اجرا می‌کنیم.

به گزارش (ایسنا) محمدباقر ظهوری‌فر با تاکید بر اینکه حساسیت فرهنگی در جامعه‌ ما مسایل اخلاقی است و با طرح این سوال که کدام دستگاه نظارتی یا دولتی اعتراضی مبنی بر فیلتر کردن اینگونه سایت‌های دارای مشکل اخلاقی داشته است؟ اظهار کرد: از اواسط سال 86 که اجرا، مدیریت و کار برروی شبکه‌ی دیتا به ما محول شد، طبیعتا وقتی شبکه در اختیار ماست، فیلترینگ نیز در دست ما خواهد بود.
اجرای فیلترینگ به‌صورت یکپارچه

وی تصریح کرد: وقتی پهنای باند بین‌المللی وارد کشور می‌شود، بخشی از کار فیلتر مستقیما به شرکت‌هایی که ظرفیت بالایی دریافت می‌کردند، داده می‌شد و طبیعتا کار فیلترینگ را آن‌ها انجام می‌دادند و بقیه را خود شرکت ارتباطات زیرساخت انجام می‌داد اما از اواسط سال 86 و انتقال وظایف، کل موضوع فیلترینگ نیز به طور کامل به ما محول شده و این کار به صورت یکپارچه انجام می‌شود و نرم‌افزاری هم که مورد استفاده قرار می‌گیرد همان نرم‌افزار قبلی است.

ظهوری‌فر که در نشست خبری سخن می‌گفت با بیان این که بالغ بر 110 هزار E1 شبکه‌ی انتقال داریم، گفت: کمتر از 60 هزار E1 استفاده شده و 50 درصد آن آماده‌ واگذاری است اما هنوز زیر بار نرفته است.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: در برنامه پنج ساله چهارم در مکان‌هایی که نیاز بود مسیر پشتیبان ایجاد و سعی کردیم به جز مسیر اصلی دو مسیر دیگر را به‌عنوان مسیر پشتیبان در نظر بگیریم.
تحول شبکه دیتای کشور

وی تصریح کرد: پروژه کور و سوپر کور برای بار سوم به مناقصه گذاشته شده است و نتیجه آن یک تا دو ماه آینده مشخص می‌شود که با این کار شبکه‌ی دیتای کشور متحول خواهد شد و برای سرویس‌های ارتباطی مثل وای‌مکس و یا اپراتور سوم تلفن همراه که به شبکه‌ی دیتای بزرگی نیاز دارد، مشکلی نخواهیم داشت و شبکه توسعه خواهد یافت.
نصب شبکه‌ی سیگنالینگ مستقل

او همچنین درباره‌ی شبکه‌ی سیگنالینگ کل کشور یادآور شد: تا به امروز شبکه‌ مستقلی در این زمینه نداشتیم اما قرار است شبکه‌ سیگنالینگ مستقل داشته باشیم که کار نصب آن آغاز شده و امیدواریم تا حدود شش ماه آینده زیر بار برود که با این کار کیفیت ارتباطات افزایش خواهد یافت.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به مرکز بیلینگ سنتر خاطرنشان کرد: این مرکز را سال گذشته با اعتبار 130 میلیارد ریال به بهره‌برداری رساندیم که کیفیت شبکه‌ی صدا و سیما افزایش یافت و این کار با انتقال کریرهای صدا و سیما از رادیو و انتقال آن به فیبر انجام شد.
ارتقاء شبکه دیتا تاحدود دو برابر

وی با تاکید بر این که درباره تامین ارتباطات اپراتورها مشکلی نداریم و هیچ‌گونه درخواستی در این زمینه وجود ندارد که تامین نکرده باشیم، گفت: شبکه دیتای کشور را توسعه دادیم که تا اواسط سال جاری نتایج آن مشخص می‌شود و تا زمانی که مناقصه‌ی پروژه‌ی کور و سوپر کور برگزار شود شبکه را تاحدود دو برابر ارتقاء خواهیم داد.

ظهوری‌فر درباره‌ی شبکه‌ی IDC هم تصریح کرد: درباره این پروژه اقدامات زیادی انجام شده اما هنوز به مرحله‌ تعیین پیمانکار نرسیده است که سعی می‌کنیم تا حدود شش ماه اول سال جاری آن را نهایی کنیم.
بازاریابی برای ترانزیت ارتباطات بین‌المللی

او در ادامه تاکید کرد: ما به دنبال بازاریابی برای فروش امکانات به کشورهای همسایه و ترانزیت ارتباطات بین‌المللی هستیم که بعضی قراردادها نهایی شده و بعضی نیز در حال نهایی شدن است که این موضوع منابع جدید ارزی برای کشورمان خواهد داشت.
پاسخگویی به کاهش سرعت اینترنت

وی درباره علت کاهش سرعت اینترنت ادامه داد: کاربران، پهنای باند خود را از شرکت‌ها دریافت می‌کنند و اگر سرعت اینترنت کاهش یابد ما نباید در این زمینه پاسخگو باشیم و ممکن است دلیل این موضوع وجود مشکل در شبکه‌ای غیر از زیرساخت باشد و این را نباید به معنی اختلال در شبکه‌ی زیرساخت دانست چون هر شبکه‌ای شبکه‌ی زیرساخت نیست.

به گفته مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت به‌واسطه اتفاقاتی که در مسیرهای کابل فیبر نوری افتاده کمترین مشکل را داشتیم و در واقع شرکت خود را به یک مسیر وابسته نکرده است.
نظارت بر کم‌فروشی شرکت‌ها

او در ادامه اظهار کرد: ممکن است شرکتی که از ما پهنای باند خریداری می‌کند، همه میزان خریداری شده را مورد استفاده قرار دهد و یا بیش از ظرفیتی که خریداری کرده، به کاربران ارائه دهد که این کار طبیعتا در کیفیت مشکل‌ساز می‌شود؛ البته کار نظارتی را در این زمینه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برعهده دارد و ما نباید در این زمینه پاسخگو باشیم.

ظهوری‌فر تصریح کرد: در واقع بحث کم فروشی که توسط برخی شرکت‌ها صورت می‌گیرد توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بررسی و موارد رسیدگی می‌شود.
کاهش قیمت اینترنت در کشور

وی درباره‌ی کاهش قیمت اینترنت و با بیان اینکه سعی می‌کنیم امسال برروی تعرفه‌ها تجدیدنظر کنیم و تا جایی که امکان دارد تعرفه‌ها را کاهش دهیم گفت: ما به‌عنوان یکی از اعضا در این زمینه می‌توانیم پیشنهاد بدهیم و شرکت مخابرات ایران، استفاده کنندگان و ارایه دهندگان نیز باید در این زمینه پیشنهادات خود را به سازمان تنظیم مقررات ارایه داده و این موضوع در نهایت به کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رفته و در آنجا در این مورد تصمیم‌گیری شود و ما نیز درصددیم که این میزان را کاهش دهیم تا در نهایت کاربر نهایی نیز منتفع شود.
تامین قطعی فیبر با مسیر پشتیبان

او با تاکید بر اینکه قطعی فیبر نوری دلیل بر قطعی ارتباط نیست، تاکید کرد: ما توسعه‌ شبکه‌ فیبر نوری را در برنامه‌ی پنج ساله طوری دیدیم که هر ند اصلی ما حداقل دو مسیر پشتیبان داشته باشد واگر فیبری قطع شد از مسیرهای دیگر تامین شود.

ظهوری‌فر همچنین درباره‌ی قطعی فیبر نوری در مسیرهای دریایی یادآور شد: کشتی‌ها برای تردد خود دالان مشخصی دارند ولی ممکن است در زمان‌های خاص به عنوان مثال در زمان طوفان، مسیر کشتی منحرف شده و لنگر آن‌ها قطعی فیبر را به دنبال داشته باشد.

وی درباره‌ی موضوع SLA یا توافقنامه سطح خدمات گفت: حدود سه سال است که آیین‌نامه آن را تهیه کرده و چند جلسه نیز با سازمان تنظیم مقررات و مخابرات داشتیم و در حال حاضر سازمان تنظیم مقررات برروی تعرفه‌ آن کار می‌کند.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: 34 درصد کاهش تعرفه و 50 درصد نیز در قیمت لینک‌ برای شرکت‌ها کاهش داشتیم؛ ما هر کاری برای کاهش قیمت پهنای باند انجام دادیم.

  • ۸۸/۰۲/۱۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">