سیمکارت بیهویت در کشور نداریم
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه سیم کارتهای فعال در سطح کشوردارای هویت هستند،گفت: با توجه به گام های خوبی که برای جلوگیری از مزاحمت های پیامکی و صوتی انجام داده ایم هیچ سیم کارت بدون هویتی نداریم .
حسین فلاح جوشقانی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفت وگو با فارس با اشاره به اینکه هیچ سیم کارت بدون هویتی در کشور وجود ندارد،گفت: سیم کارتهای فعال در سطح کشور دارای هویت هستند. با توجه به گامهای خوبی که برای جلوگیری از مزاحمتهای پیامکی و صوتی انجام دادهایم اکنون هیچ سیم کارت بدون هویتی نداریم.
وی درباره تخلف دفاتر پیشخوان دولت افزود: دفاتر پیشخوان دولت دارای ۳ سطح و بخش A . b . c هستند به طوری که دفاتر اصلی دولت که به عنوان مراکز A شناخته شده هستند تخلفی انجام نمیدهند اما شعبههای آنها که در قالب دفاتر B هستند ممکن است در ثبت سیم کارت تخلف کنند که آن هم در حال حاضر کاهش یافته و به ندرت شاهد آن هستیم.
فلاح جوشقانی تصریح کرد: تعدادی از دفاتر در کشور و جامعه فعالیت میکنند و به عنوان دفاتر سطح C از نظر ما فعالیت دارند که بیشتر تخلف مربوط به آنها است به طور مثال فردی در دفتر فروش سطح C از اپراتور سیم کارت خریداری کرده بود که دفتر متخلف یک سیم کارت دیگر را علاوه بر سیم کارت ثبت شده به نام فرد صادر و فرد دیگری کلاهبرداری می پرداخت که اینگونه دفاتر یا مراکز بلافاصله از فعالیتشان جلوگیری میشود این در حالی است که اکنون آمار قابل توجهی در زمینه تخلفات ثبت سیم کارت وجود ندارد و تخلف به حداقل خود رسیده است.
وی ادامه داد: یکی از راههای پیشگیرانهای که برای پیشگیری از تخلف انجام دادهایم این است که یک پیامک به سیم کارت افراد مبنی بر خریداری و ثبت آن در احراز هویت داده میشود که این اطلاع رسانی باعث کاهش تخلفات شده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اضافه کرد: یکی دیگر از قوانینی که برای پیشگیری از تخلفات موبایلی انجام دادهایم این است که هر فرد تا ۱۰ سیم کارت از اپراتورهای مختلف میتواند داشته باشد.
در همین رابطه: 80درصد جرایم مجازی با سیمکارت بیهویت است/ وزارت ارتباطات اقدام جدی کند
جاوید نیا گفت: امیدواریم با انجام اقدامات مربوط به شبکه ملی اطلاعات، اینترنتی با کیفیت و سرعت بالاتر و قیمت پایینتر در اختیار مردم قرار دهیم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، جاوید نیا معاون فضای مجازی دادستان کشور گفت: امیدواریم با انجام اقدامات مربوط به شبکه ملی اطلاعات ، علاوه بر ارائه خدمات پایه، عمده نیاز کشور را با پهنای باند داخلی تامین کرده و اینترنتی با کیفیت و سرعت بالاتر و قیمت پایینتر در اختیار مردم قرار دهیم.
جاوید نیا در ادامه با بیان اینکه از تعداد سیم کارتهای مجهول الهویه موجود در بازار آمار دقیقی در دست نیست گفت: حدود ۸۰ درصد پروندههای جرم مربوط به فضای مجازی به دلیل استفاده از این سیم کارتهاست و وزارت ارتباطات باید برای احراز هویت آنها و ایجاد محدودیت برای سیم کارتهای اتباع بیگانه ورود جدی پیدا کند.
او همچنین به تمام نامزدهای انتخابات مجلس پیشنهاد کرد آموزشهای لازم را به مدیران گروهها و کانالهای خود در فضای مجازی بدهند تا موارد جرم و تخلف برایشان توجیه شود.