شبکه ملی اطلاعات و کاهش نیاز به پهنای باند بینالملل
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات سه مشکل اساسی شامل هزینه، امنیت و پهنای باند در حوزه مخابرات و ارتباطات حل می شود.
به گزارش ایرنا، 'رضا تقی پور' در هفتمین همایش بین المللی روابط عمومی که روز یکشنبه در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار شد، ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح بزرگ شبکه ملی اطلاعات سه مشکل اساسی یادشده در حوزه ارتباطات در کشور رفع شود.
وی ادامه داد با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات برای برقراری ارتباطات داخلی دیگر نیازی به پهنای باند بین المللی در داخل کشور نخواهد بود و هزینه های پهنای باند در داخل کشور نیز تا 30 درصد کاهش می یابد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد شبکه ملی اطلاعات، پهنای باند بین المللی را برای ارتباطات بین المللی آزاد خواهد کرد و پهنای باند داخلی را برای ارتباطات داخلی مدیریت می کند.
تقی پور با یادآوری اینکه امروزه حفظ حریم شخصی در فضای مجازی به موضوعی اساسی تبدیل شده است، گفت: امروزه بحث جلوگیری از حملات اینترنتی در برنامه همه دولت ها و حکومت ها قرار دارد و ما نیز امیدواریم با اجرای طرح بزرگ شبکه ملی اطلاعات یک حلقه ایمنی و امنیتی مناسب را در کشور ایجاد کنیم.
وی افزود: طبق برنامه پنجم توسعه، شبکه ملی اطلاعات تا پایان این برنامه باید در کشور راه اندازی شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همچنین با بیان اینکه در سال 84 تنها 8/6 میلیون مشترک تلفن همراه در کشور وجود داشت، گفت: امروز این رقم به 54 تا 56 میلیون مشترک فعال افزایش یافته و 89 میلیون سیم کارت به فروش رفته است.
به گفته تقی پور، آمارهای درآمدی ماهیانه حاکی از افزایش و روند رو به رشد استفاده مردم از تلفن همراه است.
وی اظهار داشت: امروزه تمامی سازمان ها در همه جوامع، نیاز به یک روابط عمومی پیچیده، شبکه ای، گسترده و تعاملی دارند و رمز موفقیت مدیریت روابط عمومی ها، بهره گیری از آخرین فناوری ها در حوزه ارتباطات است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یادآور شد: در سال 1996 که نسل ارتباطات، یک نسل مشخصی بود وب 1 را داشتیم و 65 میلیون کاربر به صورت یک طرفه، وب های خواندنی را می خواندند.
تقی پور با یادآوری اینکه در سال 1996، 250 هزار سایت وجود داشت، گفت: امروزه 250 میلیون سایت با بیش از هفت میلیارد کاربر وجود دارد که عامل اساسی این افزایش و تغییر ظهور پدیده ای به نام وب 2 یا وب تعاملی است.
- ۹۰/۱۰/۱۸