شهروندان ایرانی باید پرونده الکترونیکی سلامت داشته باشد
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی گفت: در بسیاری از کشورهای توسعه یافته، پرونده پزشکی مردم و به ویژه بیماران، الکترونیکی است. باید زمینهای را فراهم کنیم تا هر شهروند ایرانی پرونده الکترونیکی سلامت داشته باشد.
به گزارش فارس، با اشاره به اینکه امروزه پرونده بسیاری از بیماران در دنیا الکترونیکی شده است یا از طریق یک کارت هوشمند در اختیار بیمار قرار دارد، گفت: متأسفانه در کشورمان در این زمینه اقدامات جدی و فراگیر صورت نگرفته و یک شهروند یا بیمار که از شهری به شهر دیگر، مرکز استان یا پایتخت برای درمان مراجعه میکند باید پرونده و سوابق خود را به همراه خود داشته باشد که این موضوع بیمار را با مشکلات متعددی مواجه میکند که مفقود شدن یکی از این معضلات است.
رئیس پژوهشکده برق جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه جامعه ایران در آستانه جهش در ارائه خدمات الکترونیکی قرار دارد و گفت: تا چند سال پیش ارائه خدمات الکترونیکی به مردم برای پرداخت قبوض آب، برق، تلفن بیمعنی بود ولی در حال حاضر کاملاً عملی شده بنابراین میتوانیم در بسیاری از زمینههای دیگر به ارائه خدمات الکترونیکی بپردازیم که البته نیازمند فرهنگسازی است.
عضو هیئت علمی دومین کنفرانس شهر الکترونیکی درباره اینکه آیا شهر الکترونیکی و ارائه خدمات الکترونیک موجب کاهش اشتغال میشود یا خیر افزود: به ظاهر بسیاری از شغلها در بستر شهر الکترونیکی حذف یا کاهش مییابد ولی کسب و کارهای نوینی در بستر ارائه خدمات الکترونیکی شکل میگیرد که اشتغال و تنوع شغلی بالایی را ایجاد میکند و زمینهساز رشتههای جدید، تحقیقات و فعالیتهای نوآورانه و کارآفرینانه است.
صادقمحمدی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی همواره در انجام کارهایی که کشورمان به آن نیاز دارد تلاش میکند، خاطر نشان کرد: این نهاد در عرصههای مختلف علمی، فناوری، آموزشی و کارآفرینی پیشتاز است و برگزاری این کنفرانس توسط جهاد دانشگاهی و با همکاری شهرداری تهران حاکی از توجه به ضرورتها و نیازهای جامعه در ارائه خدمات الکترونیکی به مردم است.
- ۸۸/۰۱/۳۰