ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

شورای IT کارگروه بانکداری تشکیل داد!

| يكشنبه, ۱۴ مهر ۱۳۸۷، ۰۱:۲۰ ب.ظ | ۰ نظر

کارگروه بانکداری الکترونیک شورای عالی فناوری اطلاعات کشور، با هدف تبیین وضع موجود و تعیین شکاف بین سیستم بانکی با بانک‌های پیشرفته و ارائه برنامه مدون و قابل اجرا تشکیل شد.

به گزارش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عبدالمجید ریاضی معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات با بیان این مطلب، افزود: این کارگروه تا پایان فروردین ماه سال جاری، با برگزاری 25 جلسه با اعضای اصلی و 239 جلسه با گروه‌های تخصصی، ایجاد سایت پشتیبان در خارج از تهران به منظور حفظ اطلاعات مشتریان و ایجاد واحد امنیت اطلاعات در ساختار سازمانی به منظور محرمانگی اطلاعات مشتریان، را تصویب کرد.

وی از دیگر مصوبات این کارگروه را تأمین نرم افزار جامع بانکی(بانکداری متمرکز)دانست و افزود: پیاده سازی نرم افزار جامع بانکی طبق برنامه تدوین شده به صورت سه ساله، توسعه خدمات کارت، pos و دستگاه خودپرداز طبق برنامه مدون به صورت سه ساله، توسعه شبکه و ارتباطات طبق برنامه تدوین شده، افتتاح حساب بانکی اینترنتی برای حدود یک و نیم میلیون دانش آموز در طول این جلسات تصویب شد.

وی کارگروه بانکداری الکترونیک را دارای کار گروه‌های فرعی برشمرد و خاطر نشان کرد: کار گروه‌های تخصصی شبکه و ارتباطات کارت و خدمات نوین، بانک جامع مشتریان، امنیت اطلاعات، بانکداری متمرکز، فرهنگ سازی، آموزش و مکانیزاسیون اتاق پایاپای هشت کار گروه فرعی بانکداری الکترونیک است.

ریاضی گفت: به منظور سرعت بخشیدن به روند تحویل ارتباطات دیتا کار گروه شبکه و ارتباطات با تشکیل جلسات متعدد از شروع پروژه تا فروردین ماه سال جاری موفق شد اتصال نه هزار و 487 نقطه در کل کشور را برقرار کند.

وی تعداد کل نقاط درخواستی را 17 هزار و 179 نقطه برشمرد و گفت: بر اساس آمار ارایه شده از سوی 8 بانک4/97 درصد نقاط فعال شده و 2 هزار و 644 نقطه باقیمانده است که از این تعداد 71 درصد آن به بانک‌های ملی و صادرات و 29 درصد به سایر بانک‌ها مربوط است.

معاون فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات اظهار داشت: به منظور کاهش هزینه‌های بانکی و فراهم ساختن بستری برای مشتریان جهت دستری آنی به موجودی حساب‌ها، فارغ از این‌که این حساب‌ها متعلق به کدام شعبه است کار گروه بانکداری متمرکز تشکیل و کار تدوین مدل مفهومی و جایگاه سیستم و ارتباط آن با سایر سیستم‌های مکمل تخصصی درون و برون سازمانی، را انجام داد.

وی کار گروه کارت و خدمات نوین را مسوول بررسی و تدوین مدل توسعه و برنامه‌ریزی استفاده از کارت عنوان کرد و گفت: این کار گروه با بررسی الگوهای استفاده از کارت در سایر کشورهای جهان، مطالعه شاخص‌های جهانی توسعه کانال‌ها و ابزارهای پرداخت الکترونیک تدوین مدل توسعه کارت و کانال های پرداخت ATM و POS و کارت‌های اعتباری در کشور، را انجام داد.

ریاضی از تهیه برنامه سه ساله بانک‌ها جهت توسعه خبر داد و افزود: با توجه به وضعیت هر بانک در ابتدای دوره از نظر تعداد کارت، ATM و POS و رشد مورد انتظار در پایان سال‌های 86، 87 و 88، برنامه سه ساله تهیه شد.

وی در زمینه برنامه ریزی برای ایجاد سایر ابزارهای پرداخت اظهار داشت: تا پایان سال 86 شش میلیون و 875 هزار کارت کیف پول و یک میلیون کارت اعتباری، تا پایان سال 87 و با رشد سالانه 50 درصد 27 میلیون و 500 هزار کارت کیف پول و 2 میلیون و پانصد هزار کارت اعتباری و 55 میلیون کارت کیف پول و 15 میلیون کارت اعتباری تا پایان سال 88، برنامه‌ریزی شده است.

معاون فناوری اطلاعات در مورد کارگروه اتوماسیون اتاق پایاپای نیز گفت: طی جلسات متعددد مراحل اجرایی سرعت بخشیدن به انتقال وجوه اوراق بهادار بین بانک‌ها در 7 فاز طراحی شد.

اردیبهشت‌ماه سال 85 در راستای اجرای بانکداری الکترونیک تفاهم‌نامه‌ای مابین وزارت ICT و وزارت اقتصاد و دارایی امضا شد.

  • ۸۷/۰۷/۱۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">