ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

جهاد دانشگاهی و شرکت ارتباطات سیار، طرح تکنیکس را (TEKnIX) برای آموزش و تربیت نیرو انسانی فعال در حوزه ارتباطات سیار و در آینده برای دیگر زمینه‌های مشابه اجرا می‌کند.

به گزارش جهاد دانشگاهی ، مدیر کل آموزش و مجری طرح استقرار نظام مهندسی همراه اول با اعلام این خبر گفت: نظام ارتباطی ارتباطات سیار شکل گرفته و بر این اساس نظام مهندسی ارتباطات سیار نیز در کشور راه‌اندازی می‌شود.

مهندس فریبرز پاکزاد با تاکید بر اینکه موضوع نظم و مقررات و آئین‌نامه‌های اجرائی از اولویت‌های نظام مهندس ارتباطات سیار است تاکید کرد: طرح تکنیکس یکی از طرح‌هایی است که با همین هدف توسط جهاد دانشگاهی و شرکت ارتباطات سیار در حوزه ارتباطات سیار اجرا می‌شود.

مجری طرح استقرار نظام مهندسی همراه اول خاطرنشان کرد: برای شکل گیری نظام مهندسی ویژه این بخش جهاد دانشگاهی، ایز ایران و مجتمع فنی تهران برای طرح تکنیکس دعوت شدند.

وی افزود: این موسسات تشکیل دهنده (جامعه ارتباطی همراه اول) هستند و کارها را با همکاری این موسسات دنبال می‌کنیم.

مدیر کل آموزش همراه اول با تاکید بر اینکه نیروهایی که به عنوان همکار برای فعالیت در بخش نگهداری ارتباطات سیار انتخاب می‌شوند باید شرایط مشخصی داشته باشند، اظهار داشت: امروزه افراد و شرکت‌ها باید شایستگی داشته باشند و گواهینامه‌های مربوط را ارائه کنند و صرف داشتن تجربه و تخصص کافی نیست.

وی گفت: یک شرکت زمانی می‌تواند از شرکت‌ ارتباطات سیار پروژه بگیرد که گواهینامه‌های نیروهایش را ارائه کند. (گواهینامه‌ها در سطوح طلایی، نقره‌ای یا برنزی مورد امتیازدهی و ارزیابی قرار می گیرند.)

پاکزاد ادامه داد: ظرفیت‌های فراوانی در بخش مخابرات و ارتباطات سیار وجود دارد و از سوی دیگر دانش آموختگان زیادی وجود دارند که مدعی هستند در رشته‌های مخابرات، برق و ... تحصیل کرده‌اند، ولی توان علمی، دانش و تجربی اینها چندان با محیط کار شرکت و زیرساخت‌های موجود هماهنگ نیست.

وی یادآور شد: این افراد باید گواهینامه مورد نظر ما را از طریق گذراندن دوره‌های آموزشی در جهاد دانشگاهی و یا موسسات دیگر عضو جامعه ارتباطی همراه اول دریافت کنند.

پاکزاد اظهار داشت: بسیاری از شرکت‌ها امروزه برای ارائه خدمات خود بازار خدمات را درست کرده‌اند، این بازار خدمات را نیروی انسانی متخصص و مرتبط با آن شرکت مدیریت می‌کند.

به گفته مدیرکل آموزش همراه اول، نیروی انسانی متخصص خود شرکت ممکن است در همان شرکت آموزش ببیند ولی امروزه بسیاری از کارها و فعالیت‌ها برون‌سپاری می‌شود و دیگر امکان این وجود ندارد همه نیروها در استخدام مستقیم شرکت باشند.

وی گفت: ما درصدد هستیم از نیروهایی که خدمات خود را به آنها برون‌سپاری می‌کنیم ابتدا گواهینامه درخواست کنند.

پاکزاد ادامه داد: آموزش‌ها در حوزه ارتباطات به ویژه ارتباطات سیار هر روز و هر لحظه متحول می‌شود بنابراین آموزش‌هایی که جامعه ارتباطی همراه اول می‌خواهد ارائه کند باید به روز باشد.

مجری طرح استقرار نظام مهندسی همراه اول همچنین گفت: هر روز که می گذرد نفوذ سیستم‌های موبایل در ابعاد اداره کشور یک قدم بیشتر می‌شود از سوی دیگر در کنار e-Government یا e- Learning و مباحث مربوط به m-Government مطرح است.

وی تصریح کرد: امروزه سیستم موبایل در همه حوزه‌ها و رشته‌ها مطرح است و بعد سیاریت در عرضه‌های مختلف ارائه خدمات، سیستم بانکی و ... وارد می‌شود و مفهوم m-government شکل می‌گیرد.

پاکزاد افزود: محتوای آموزش‌ها هماهنگ با فازهای برون‌سپاری همراه اول ارائه می‌شود که در حال حاضر شامل بخش مهندسی نگهداری رادیویی (BSS) تجهیزات تولیدی شرکت‌های مهم دنیا اعم از اریکسون، زیمنس و نوکیا بوده که در شبکه کشور مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی خاطر نشان کرد: در فاز اول مهندسی نگهداری BSS مورد توجه قرار گرفته که ممکن است در فاز بعد مهندسی نگهداری NSS و در فاز بعدی طراحی و بهینه‌سازی هم بر این بخش اضافه شود.

به گفته پاکزاد، آنچه به جهاد دانشگاهی در بحث مهندسی نگهداری واگذار شده، دانش فنی تجهیزات اریکسون است.

وی بیان داشت: همه این فعالیت‌های با هدف توسعه کسب و کار و کارآفرینی در بخش ارتباطات سیار انجام می‌شود.

پاکزاد درباره طرح TEKnIX توضیح داد: این اصطلاح به گونه‌ای با هدف سنجش توانایی افراد برای استفاده از توان تخصصی آنها برای شرکت ارتباطات سیارایران طراحی و تدوین شده است و این اصطلاح مخفف (Test & Evaluation of Knowledge, Information, eXperience) است.

مدیرکل آموزش همراه اول افزود: با گواهینامه‌ای که از طریق گذراندن دوره آموزشی TEKnIX حاصل می‌شود دیگر مهم نیست فرد دانش آموخته کدام دانشگاه و از کدام نقطه دنیا ‌باشد، این مکانیزم اطلاعات دانش و تجربه فرد را می‌سنجد و گواهینامه‌هایی که از دل TEKnIX بیرون می‌آید (MWCP: MCI WIRELESS ENG. PROFESSIONAL) حرفه‌ ای است یعنی متخصصی بیرون می‌آید که به درد سیستم‌های رادیوئی ارتباطات سیار می‌خورد و ممکن است در آینده نزدیک برای سیستم‌های Mobil banking، BWCP طراحی و اجرا شود تا متخصصان جدیدی را تربیت کند.

  • ۸۸/۰۹/۰۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">