فهرست جدیدترین ویروس ها منتشر شد
WildList، سازمان استاندارد سازی کدهای مخرب منشر کرد:
فهرست جدیدترین و مخرب ترین ویروس های پراکنده در اینترنت فهرست ویروس های in-the-wild، که پس از مراحل استاندارد سازی کدهای مخرب و با همکاری بیش از 80 شرکت و سازمان امنیتی تهیه و تنظیم می شود، مورد تأیید کلیه نهادها و مراکز امنیت اطلاعات رایانه ای قرار دارد.
جدیدترین فهرست از ویروس های In-the-Wild، کدهای مخرب فعال و بسیار شایع در اینترنت، منتشر شد.
این فهرست به صورت ماهانه توسط سازمان معتبر WildList، مرکز معرفی، نامگذاری و استانداردسازی کدهای مخرب، و با همکاری بیش از 80 شرکت و سازمان مطرح امنیتی نظیر Sophos، Symantec، Panda، MessageLabs، IBM و Microsoft و ... تهیه می شود.
بر اساس اعلام WildList، ویروس هایی که حداقل توسط 2 شرکت امنیتی کشف و به این سازمان معرفی می شوند، با درنظر گرفتن ملاک ها و استانداردهای شیوع، اهمیت، پراکندگی و نیز قدرت تخریبی در فهرست in-the-wild قرار می گیرند؛ در نتیجه این فهرست ها شامل شایع ترین و مهمترین ویروس های پراکنده در اینترنت می باشند.
در جدیدترین فهرست in-the-wild، نام 2237 کد مخرب فعال به چشم می خورد که از این بین 678 مورد در فهرست اصلی (ویروس های بسیار شایع) و 1559 مورد در فهرست جانبی (بدافزارهای نسبتاً شایع) قرار گرفته اند.
بنا بر گزارش WildList و از بین 678 ویروس استاندارد و تأیید شده توسط این سازمان، شرکت های Panda Security، Microsoft و Sophos به ترتیب با کشف و معرفی 322 ، 243 و 230 کد مخرب، فعال ترین مراکز امنیتی در تکمیل فهرست جدید ویروس های in-the-wild بوده اند. هم چنین شرکت Eset با ردیابی 202 و Symantec نیز با کشف حداقل 144ویروس جدید، نقش عمده ای را در تعیین کدهای مخرب شایع ایفا کرده اند.
علاوه بر این، بخش امنیتی شرکت مایکروسافت، لابراتوارهای امنیتی پاندا و سیمانتک هرکدام با کشف 47 ، 18 و 17 درصد از ویروس های موجود در فهرست جانبی in-the-wild، موفق ترین مراکز امنیتی در ردیابی بدافزارهای رایانه ای بوده اند.
لازم به ذکر است که بسیاری از مراکز معتبر تست و ارزیابی محصولات ضدویروس از کدهای مخرب in-the-wild برای بررسی قدرت دفاعی نر م افزارهای امنیتی استفاده می کنند.
برای مشاهده فهرست کامل ویروس های in-the-wild و نیز آشنایی با نحوه تهیه و تنظیم آن، به آدرس http://www.wildlist.org/WildList/200804.htm مراجعه فرمایید.
ترجمه: اسماعیل ذبیحی
ezabihi@mec-security.com
- ۸۷/۰۳/۲۹