ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

فکر جایگزین پسورد می‌شود!

| سه شنبه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۲، ۰۲:۰۰ ب.ظ | ۰ نظر

به زودی استفاده از "کلمه عبور" در رایانه ها، قدیمی می شود و جای خود را به "فکر عبور" می دهد تا کاربران فقط با استفاده از فکر و امواج مغزی خود اجازه دسترسی به رایانه را بیابند.

دانشمندان در دانشگاه کالیفرنیا برکلی می گویند در حال مطالعه امکان استفاده از امواج مغزی به جای رمز عبور برای ورود به رایانه ها هستند.

وسایل بیومتریک مانند اسکن اثرانگشت، اسکن قرنیه یا تشخیص صدا یا چهره، مدتهاست که به عنوان شیوه های ایمن تری برای ورود به رایانه ها نسبت به کلمه عبور شناخته می شوند، شیوه هایی که امکان فراموشی یا دزدیدن آن وجود ندارد اما چنین سیستم هایی کند، گران و مزاحم هستند.

مهندسان دانشگاه کالیفرنیا می گویند پیشرفت های جدید در فناوری های زیست - حسگر می تواند استفاده از اندازه گیری امواج مغزی (EEG ) را به عنوان "فکر عبور" برای رایانه ها امکان پذیر کند.

محققان سربند- هدست- هایی ساخته اند که یک حسگر تماس خشک را در جلوی پیشانی کاربر قرار می دهد که امکان تهیه امواج مغزی رااز لوب چپ پیشانی فراهم می کند.

این سربند شبیه هدست های معمولی بلوتوث تلفن های همراه و پخش کننده های موسیقی است.

محققان آزمایش هایی را برای تعیین اینکه آیا این سیگنال می تواند کیفیت کافی را برای احراز هویت دقیق داشته باشد یا خیر انجام داده اند چرا که یک رایانه باید بتواند به دقت بین الگو های امواج مغزی یک کاربر و فرد دیگری تمایز قایل شود.

به گزارش مهر هنوز تا ارائه رایانه ای که کاربری را از طریق امواج مغزی شناسایی می کند راه طولانی مانده است اما آزمایش ها نشان می دهند این اصل شدنی است.

این پژوهشگران که تحقیقات خود را در هفدهمین کنفرانس بین المللی رمز نگاری مالی و امنیت داده در اکیناوا ژاپن ارائه کرده اند، می گویند:"دریافته ایم که سیگنال های امواج مغزی حتی آنهایی که با استفاده از حسگرهای EEG غیرمزاحم و کم هزینه جمع آوری شده اند، می توانند برای احراز هویت کاربران با دقت بسیار بالایی، مورد استفاده قرار گیرند."

  • ۹۲/۰۱/۲۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">