ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

پس از اعلام خبری مبنی بر اینکه امکان پرداخت صورتحساب از طریق خرید کارت شارژ برای مشترکان سیم‌کارت دائمی ایرانسل فراهم شده، این سوال ایجاد شده که با توجه به اینکه یک بار درصدی به‌عنوان مالیات برروی قبض مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی این اپراتور محاسبه می‌شود، آیا این مشترکان با خرید کارت شارژ بار دیگر متحمل هزینه پرداخت مالیات خواهند شد یا خیر؟

به گزارش (ایسنا)، روابط عمومی ایرانسل در پاسخ به این سوال به ایسنا اعلام کرد که مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی اپراتور دوم تلفن همراه برای پرداخت صورتحساب از طریق خرید کارت شارژ دیگر متحمل هزینه مالیات مجدد نخواهد شد اما برای مشترکان سیم‌کارت‌های اعتباری که برای شارژ سیم‌کارتشان به خرید کارت شارژ اقدام می‌کنند، از همان میزان شارژ مبلغی هم به‌عنوان مالیات از آن‌ها کسر می‌شود.

ایرانسل چندی پیش خبری مبنی بر فراهم شدن امکان پرداخت صورتحساب از طریق خرید کارت شارژ برای مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی خود منتشر کرد که بر اساس آن کلیه مشترکانی که مایلند به غیر از روش‌های گوناگون فعلی پرداخت صورتحساب ایرانسل، روش پرداخت آسان‌ دیگری را تجربه کنند، می‌توانند با خرید کارت شارژ ایرانسل به میزان بدهی‌شان،‌ صورت حساب خود را پرداخت کنند.

بر اساس این گزارش مشترکان سیم کارت‌های دائمی ایرانسل برای پرداخت صورتحساب خود از این طریق باید تا شماره رمز 12 رقمی موجود در کارت شارژ خریداری شده را از چپ به راست و با کد دستوری # شماره رمز 12 رقمی کارت شارژ * 130* از سیم‌کارت دائمی ایرانسل خود شماره‌گیری کنند.

اما مشترکان سیم‌کارت‌های اعتباری زمانی که کارت شارژی خریداری می‌کنند برای استفاده از شارژ از چپ به راست و با کد دستوری*140* شماره رمز 12 رقمی # و بعد با زدن کلید تایید (ok) اقدام می‌کنند ولی مشترکان سیم‌کارت‌های دائمی که قصد دارند صورتحساب خود را از طریق خرید کارت شارژ پرداخت کنند با کد دستوری دیگری شماره رمز 12 رقمی را وارد می کنند بنابراین در این صورت از آن‌ها هزینه مالیات کسر نمی‌شود.

بنا بر اعلام اگر رقم بدهی مشترک به گونه‌ای باشد که لازم است بیش از رقم خالص پرداختی، کارت شارژ خریداری شود، باقیمانده آن پس از تسویه‌حساب در صورتحساب دوره بعد، از حساب مشترک کسر می‌شود.

  • ۸۸/۰۹/۲۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">