مشکل نصب BTS در تهران حل شد
رئیس مرکز مهندسی ارتباطات و امور بینالملل رگولاتوری گفت: با همکاری رگولاتوری و شورای شهر آئیننامهای برای ساماندهی نصب آنتنهای موبایل در حال تدوین است که این آییننامه مورد تایید همه نهادها از جمله شهرداری است و پایانی برای مشکل نصب آنتن در شهرها خواهد بود.
صادق عباسی شاهکوه در گفتوگو با فارس اظهار داشت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پروژهای را برای تدوین ضوابط و دستورالعملهای مربوط به آنتنهای تلفن همراه تعریف کرده است.
وی ادامه داد: این ضوابط شامل تمامی موارد مربوط به آنتن از جمله ارتفاع، ایمنی، مسائل زیست محیطی، فاصله دکلها و استفاده مشترک چند اپراتور و دیگر موارد است.
رئیس مرکز مهندسی ارتباطات رگولاتوری با اشاره به اینکه مسئله نصب آنتن در سطح شهر با سازمانها و ارگانهای متعددی مرتبط است، افزود: بر این اساس باید با تمامی سازمانهای مربوطه هماهنگیها لازم را انجام میدادیم.
عباسی تصریح کرد: در رابطه با نصب آنتن در سطح شهر، شورای شهر نیز موضوعاتی را مد نظر داشتند که برخی از آنها واقعاً به حق است.
وی تاکید کرد: هر سازهای که بخواهد در شهر نصب شود باید منطبق با ضوابط شهرداری نیز باشد که با توافق شورای شهر و رگولاتوری مقرر شد نکات مدنظر و به حق شهرداری نیز در این پروژه گنجانده شود.
وی با بیان اینکه چندین جلسه با نمایندگان شورای شهر داشتهایم، گفت: این کار از سوی کمیته محیط زیست شورای شهر پیگیری میشد و نمایندگان شرکت ارتباطات مشترک شهر نیز در آن جلسات حضور داشتند.
رئیس مرکز مهندسی ارتباطات و امور بینالملل رگولاتوری خاطر نشان کرد: در نهایت آئیننامه تدوین شده به صورت مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ابلاغ خواهد شد.
عباسی در پاسخ به این سوال که آیا با تدوین این آییننامه نصب آنتن در شهر به شرکت مشترک شهر سپرده میشود، افزود: رگولاتوری به این مسئله که نصب آنتن را چه کسی انجام می دهد کاری ندارد؛ ممکن است نصب آنتن توسط شرکت ارتباطات مشترک شهر یا خود اپراتورها انجام شود اما مهم این است که در نصب آنتن ضوابط مصوب رعایت شود.
وی در خصوص پیشبینی زمانی برای تدوین آئیننامه، گفت: پیشبینی میکنیم تدوین و ابلاغ آئیننامه به زمانی یکساله نیاز داشته باشد که حدود 6 ماه برای تدوین آییننامه و 6 ماه نیز برای طی روند تصویب در کمیسیون تنظیم مقررات طول بکشد.
- ۸۹/۱۱/۲۷