ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مشترکان تلفن همراه هنگام استفاده از سرویس رومینگ در خارج از کشور دقت کنند که اگر ارتباط پایان یافت و یا تماس برقرار نشد، یا در حین انجام مکالمه قطع شد و درصورت شنیدن پیام از سوی شبکه، حتما با زدن دکمه قطع تلفن از خاتمه‌ ارتباط مطمئن شوند و سپس به شماره‌گیری مجدد اقدام کنند زیرا درصورت عدم قطع تماس اولیه، اقدام به شمار‌ه‌گیری مجدد، احتمال برقراری ارتباط‌های همزمان را موجب شده و هزینه‌های رومینگ را افزایش می‌دهد.

به گزارش (ایسنا)، نخستین ارتباط رومینگ بین‌الملل در سال 1380 با اپراتور Etisalat در کشور امارات برقرار شد، از آن تاریخ تاکنون بر گستردگی شبکه‌ی پوشش‌دهنده سیم کارت‌های همراه اول افزوده گردیده است.
رومینگ عبارت است از توانایی یک مشترک تلفن سیار برای ارسال و دریافت صوت و دیتا و دسترسی به سرویس‌های دیگر در زمانی که خارج از محدوده‌ی جغرافیایی شبکه خود قرار دارد.

این سرویس برای کلیه‌ی مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول به صورت پیش‌فرض فعال بوده و تنها با روشن‌کردن گوشی تلفن در کشور میزبان قابل استفاده است

مشترکین دائمی با پیش شماره «910» می‌توانند با مراجعه به مراکز خدمات مشتریان و پرداخت صورتحسابی با حداقل مبلغ 2.000.000 ریال نسبت به فعال‌سازی این سرویس اقدام کنند.
* نحوه استفاده از سرویس رومینگ*
* اطلاع از تعرفه‌های رومینگ:
مشترک باید قبل از مسافرت با مراجعه به پرتال شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) به آدرس www.mci.ir و یا تماس با شماره 09990 از تعرفه‌های رومینگ بین‌الملل کشور مورد نظر اطلاعات لازم را کسب کرده و هزینه‌های صورتحساب تلفن همراه خود را مدیریت کند.
* جست‌وجوی شبکه در کشور میزبان:
سرویس رومینگ در کلیه‌ی کشور‌های طرف قرار‌داد به صورت پیش‌فرض فعال است. در اکثر گوشی‌های تلفن همراه گزینه‌ی انتخاب شبکه به روش اتوماتیک (Automatic) فعال بوده و سیم‌کارت مشترکین پس از ورود به کشور میزبان با یکی از شبکه‌های موجود در کشور مقصد، Update می‌شود.
اما با اطلاع از تعرفه‌ی اپراتور‌های کشور میزبان که به‌طور معمول با هم متفاوت است، مشترکین برای انتخاب اپراتور مورد نظر (که نرخ تعرفه‌های آن کمتر است)، با استفاده از روش زیر می‌توانند اپراتور مناسب را انتخاب و پس از update شدن با اپراتور ذکر شده نسبت به برقراری ارتباط اقدام کنند؛
«فهرست _ تنظیمات _ تنظیمات گوشی _ انتخاب _ شبکه _ ثبت دستی _ انتخاب اپراتور (ok)»
مشترکین در صورت روشن کردن تلفن همراه خود در کشور طرف قرار‌داد رومینگ بین‌الملل شرکت ارتباطات سیار هیچ‌گونه هزینه‌ای بابت Update شدن با شبکه‌های اپراتوری طرف مقابل پرداخت نخواهند کرد.

* شماره‌گیری:
شماره‌گیری با تلفن همراه در هنگام استفاده از سرویس رومینگ مانند تماس‌های بین‌الملل می‌باشد و تماس مشترکین باید شماره تلفن را با کد کشور، کد تلفن همراه و یا کد شهر (بدون صفر) وارد کنند:

مثال: تلفن همراه 0098912159

مثال: شماره ثابت (تهران) 00982188

مشترکان دقت کنند در رومینگ برای تماس‌های کمتر از 120 ثانیه، هزینه‌ی دو دقیقه محاسبه می‌شود اما دریافت پیام کوتاه در کلیه‌ی کشور‌های طرف قرار‌داد همراه اول رایگان است.
هم‌چنین در رومینگ برای تماس‌های کمتر از 60 ثانیه هزینه‌ی کامل یک دقیقه و برای تماس‌های کمتر از 120 ثانیه، هزینه‌ی دو دقیقه و... محاسبه می‌شود. اما نرخ تبدیل ارز‌های اعلام شده به ریال متغیر است و با نوسان این نرخ مبلغ شارژ نیز تغییر خواهد کرد.

فعال‌سازی PIN CODE سیم‌کارت و قفل رمز‌دار گوشی و هم‌چنین خاموش‌کردن تلفن در مکان‌های شلوغ احتمال سوء‌استفاده از تلفن را در صورت مفقودی یا سرقت به حداقل می‌رساند.

در صورت برقراری ارتباط بین دو تلفن همراه ایرانی در کشور مربوطه (به عنوان مثال در عربستان) برای تلفن همراه تماس گیرنده هزینه‌ی مکالمه تماس خروجی بین‌الملل (معادل با هزینه‌ی تماس با ایران) و برای مخاطب هزینه‌ی تماس دریافتی رومینگ بین‌الملل محاسبه خواهد شد.

درصورت افزایش کارکرد تلفن همراه بیش از مبلغ ودیعه برای سیم‌کارت‌های دائمی، این شرکت پس از دریافت اطلاعات از اپراتور مربوطه مجاز به قطع ارتباط تلفن همراه است. میزان این بدهی ممکن است از حد مجاز تعیین شده به دلیل تاخیر در ارسال اطلاعات بیش‌تر‌ باشد، اما مسوولیت پرداخت بدهی به هر میزان برعهده‌ی مشترک است. ضمن آنکه احتمال انتقال بخشی از مبلغ کارکرد تلفن به صورتحساب دوره‌ی بعد وجود دارد.

  • ۹۰/۱۰/۰۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">