نقد و بررسی بازی رایانه ای 'آسمان دژ'
بنیاد ملی بازی های رایانه ای در ادامه سلسله نشست های نقد و بررسی بازی های ایرانی ، به بررسی نخستین بازی آنلاین ایرانی با عنوان 'آسمان دژ' در سالن ایران فرهنگستان هنر پرداخت.
به گزارش ایرنا، این نشست که پنجمین نشست از سلسله نشستهای نقد و بررسی بازیهای رایانهای بود، با هدف بررسی نقاط ضعف و قوت اولین بازی آنلاین ایرانی 'آسمان دژ' که تیرماه سال جاری رونمایی شد و نیز طرح چالشهایی که این بازی در تجربیات عملی خود با آن مواجه بوده است، برپا شد.
در ابتدای این مراسم، فیلمی از نظرات کاربران و عوامل سازنده این بازی رایانه ای پخش شد.
'بهنام آقاجانی' از شرکت کنندگان در این جلسه این بازی را یکی از موفق ترین بازی های رایانه ای ساخت ایران معرفی کرد و گفت: طراحی جذاب، گرافیک و رنگ بندی مناسب و توانایی فنی بالا از ویژگی های برجسته این بازی است که کاربر را تا ساعت ها به خود مجذوب می کند.
به گفته وی، این بازی ارتباط و وابستگی روحی قوی با مخاطب برقرار می کند و کاربر را برای کسب موفقیت های بیشتر در جریان بازی وسوسه و تشویق می کند.
'فرزام ملک آرا' مدیر طرح این بازی رایانه ای نیز افزایش کاربران این بازی از 5 هزار نفر به 15 هزار نفر را از عوامل موفقیت این بازی ایرانی عنوان کرد و اظهارداشت:قدرت نرم افزار این بازی به گونه ای است که به صورت همزمان می تواند به 500 کاربر آنلاین همزمان سرویس ارائه کند.
وی ساخت بازی های رایانه ای را تجربه موفقی برای طراحان ایرانی دانست و اضافه کرد:بازی 'آسمان دژ' دارای نواقص کوچکی است که به مرور و با تلاش سازندگان آن برطرف خواهد شد.
'سعید حیدری' طراح و برنامه نویس، 'سهیل دانش اشراقی' مدیرهنری و طراح اجرایی و ' مرتضی ابراهیمی' پشتیبان فنی بازی رایانه ای 'آسمان دژ' نیز در این جلسه حضور داشتند و به سوالات حاضران پاسخ دادند.
ضمن اینکه ' بهروز مینایی' مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای و نیز جمعی از فعالان حوزه تولید و توزیع بازیهای رایانهای نیز در این نشست حضور داشتند.
بازی رایانه ای 'آسمان دژ' با همت طراحان و سازندگان مبتکر ایرانی و ظرف مدت 2 سال ساخته شده است. این بازی دارای دو نسخه فارسی و انگلیسی است که کاربران می توانند به راحتی از طریق اینترنت از آن استفاده کنند.
این نشست عصر روز یکشنبه در تالار ایران فرهنگستان هنر با حضور علاقمندان برگزار شد.
پیش از این بازیهای 'عصر پهلوانان'،' داستان جزیره'،' شمشیر نادر'،' مقاومت'،' پایان معصومیت' و' گرشاسپ' در این سلسله نشستها نقد و بررسی شدند.
- ۸۹/۱۲/۰۹