نگاهی به مشکلات دفاتر خدمات ارتباطی کشور
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات ارتباطی استان تهران اعلام کرد که بسیاری از دفاتر خدمات ارتباطی که با برخی سازمانها و مراکز قرارداد انبوه داشتند برای از دست ندادن مشتریان خود همچنان با روال و تعرفه قبلی طرفهای قرارداد خود عمل کرده و این به ضرر آنها تمام شد.
سیداصغر زعیم در گفتوگو با (ایسنا) اظهار کرد: بهعنوان مثال اگر پیش از این دفتری کاری را با تعرفه 500 تومان انجام میداد بعد از دریافت این مبلغ و واریز آن به حساب پست 40 درصد از این مبلغ به عنوان دستمزد به دفتر داده میشد، اما بعد از افزایش تعرفهها و مصوبه اخیر کمیسیون مبنی بر دو نرخی شدن قرار بر این شد که دفاتر به جای این 500 تومان 40 درصد دستمزد خود را بر این مبلغ اضافه کرده و از مشتری دریافت کنند و عین 500 تومان را به پست بپردازند.
او افزود: دفاتر به دلیل از دست ندادن مشتریان خود با روال قبلی همان تعرفه را دریافت کردند و خواستار دریافت 40 درصد دستمزد خود از پست شدند اما پست مبلغی به آنها پرداخت نمیکند و این در حالی است که دفاتر فعالیت و کار خود را انجام دادند و بدون دستمزد باقی ماندند.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات ارتباطی استان تهران گفت: دفاتر با وضعیت بسیار وخیمی روبهرو هستند و هر کاری برای پا برجا ماندن خود انجام میدهند.
به گزارش ایسنا این اظهارات در حالی است که رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چندی قبل گفته بود مصوبه دو نرخی شدن خدمات پستی و پیشنهادات دفاتر خدمات ارتباطی را در این زمینه مورد بررسی قرار داده و جمعبندی و نتایج آن را برای بررسی به مشاور ارائه کردهایم.
محمود خسروی در گفتوگو با ایسنا، درباره مصوبه دو نرخی شدن خدمات پستی و اعتراضی که برخی دفاتر مبنی بر این مصوبه و پیشنهاد لغو آن را داشته است اظهار کرده بود: دفاتر خدمات ارتباطی قبل از تصویب و ابلاغ این مصوبه اعتراضاتی داشتند مبنی بر این که معمولا به دلیل واریز شدن پول به حساب پست و اینکه دفاتر بعد از انجام فعالیتشان باید پول و سهم خود را از مبلغ واریز شده به حساب شرکت پست دریافت کنند، دریافت سهم از شرکت پست با مشکل و دیرکردهایی مواجه بود زیرا این شرکت پرداخت را در اولویتهای بعدی خود قرار میداد و این موضوع به بروز مشکلات و اعتراضات دفاتر منجر شد.
این موضوع ادامه داشت تا اینکه در پی اعتراض برخی دفاتر خدمات ارتباطی، نشست مشترک وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات با نمایندگان این دفاتر روز یکشنبه (13 اردیبهشتماه) با هدف بررسی مشکلات دفاتر از جمله دو نرخی شدن خدمات پستی در راستای اجرای مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات برگزار شد.
در این جلسه تاکید شد که دفاتر باید از فعالیت خود نفع ببرند و در حال حاضر سهم دفاتر از محل خدمات مشترکان تلفن همراه از 200 تا 40 درصد در دولت نهم افزایش یافته است، اگرچه که میزان درآمد دفاتر به دلیل پیشرفتهای فنآوری اطلاعات به تدریج در این حوزه کم شده و از سویی از بین خدمات موجود فقط پست بانک برای دفاتر خدمات ارتباطی باقی خواهد ماند و پست و خدمات مشترکان با ورود فنآوریهای نوین در سبد دفاتر کمرنگ خواهد شد.
محمد سلیمانی در این نشست نماینده ویژهای را جهت بررسی تخلفات دوایر و مدیران پست تعیین و مقرر کرد نشست ویژه کانون با نماینده ویژه وی ظرف چند روز آینده برگزار شود و گزارش خود را برای برخورد احتمالی با مدیران متخلف این بخش به وی ارایه دهند.
علی فلاح حقیقی - رییس کانون دفاتر خدمات ارتباطی کشور - نیز پس از این نشست به خبرنگار ایسنا گفت: تا چند روز آینده نمایندگان دفاتر خدمات ارتباطی جلسهای را با نماینده ویژه وزیر ارتباطات برای رفع مشکلات اقتصادی دفاتر برگزار میکنند که در این جلسه نتیجه نهایی صحبت و مذاکرات با وزیر مشخص خواهد شد و قرار بر این شد که کار خدمات پستی به طور کامل به دفاتر منتقل شود که جزئیات آن بعدا مشخص میشود.
- ۸۸/۰۲/۱۶