ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

هزینه دیتاسنتر داخلی بالاست

| سه شنبه, ۲ بهمن ۱۳۸۶، ۰۲:۵۱ ب.ظ | ۰ نظر

مدیر عامل یک دیتاسنتر داخلی درباره‌ی میزان استقبال از این دیتاسنتر گفت: با توجه به بخش‌نامه‌ای که بر اساس آن دولت شرکت‌های دولتی را موظف کرده تا از هاست داخلی استفاده کنند، امید به استقبال خوبی داریم اما تعدادی از این شرکت‌ها هنوز با دیتاسنترهای خارجی قرارداد دارند و مهلت آن‌ها تمام نشده است.

مسعود همتی در گفت‌وگو با (ایسنا)، با بیان این مطلب و با تشریح آخرین وضعیت فعالیت این دیتاسنتر و با تاکید بر مشکلاتی که بر سر راه این شرکت جهت اخذ وام مربوطه بوده است، اظهار کرد: مشکلات اخذ وام مطرح شدن بحث‌هایی نظیر این بود که این شرکت دولتی نبوده و خصوصی هم نیست؛ این مشکلات به دلیل وجود سهامدارانی چون بانک ملی، سازمان تامین اجتماعی در این شرکت رخ داد اما چند روز گذشته بازدیدی جهت اعلام مبلغ از شرکت به عمل آمد و تا حداکثر یک ماه آینده وام پرداخت می‌شود.

او ادامه داد: از طرفی هزینه‌ی دیتاسنتر داخلی برای شرکت‌ها زیاد و در خارج از کشور پهنای باند فوق العاده ارزان است و این در حالی است که در کشور یکی از هزینه‌های سنگین برای دیتاسنترها هزینه‌ی پهنای باند است و باعث می‌شود قیمت خدمات دیتاسنتر در داخل قابل ملاحظه نباشد.

به گفته‌ی او دیتاسنترهای خارجی یک گیگابایت را 20 هزار تومان ارایه می‌دهند، اما دیتاسنترهای داخلی همین پهنای باند را با رقم 200 هزار تومان ارایه می‌کنند. ایجاد تعادل در این تفاوت قیمت نیازمند کمک‌های دولتی است.

همتی با اشاره به تب موجود راه‌اندازی دیتاسنتر در کشور تصریح کرد: معمولا در راه‌اندازی و آغاز هر پروژه‌ای تب خاصی وجود دارد، به گونه‌ای که در ابتدا هزینه‌ی سنگینی را تقبل می‌کنیم، اما معمولا در فاز راه‌اندازی با کمبود بودجه مواجه می‌شویم و پروژه‌ دستخوش تغییر قرار می‌گیرد که در IDC نیز همین طور بوده است.

وی تاکید کرد: هر سه شرکت هزینه‌ی سنگینی را پرداختند؛ بازار ایران، بازار بزرگی برای دیتاسنتر محسوب می‌شود، اما در مرحله‌ای با نبود مشتری مواجه می‌شویم که مشکلات فنی نیز به آن دامن می‌زند.

نبود پشتیبانی مناسب از سوی شرکت مایکروسافت در بخش فنی صدمات زیادی را به دیتاسنترها در کشور وارد می‌کند و برای خرید نرم‌افزار محدودیت‌های بسیاری وجود دارد؛ پاسخگو نبودن مایکرومسافت باعث شد که تیم‌های فنی قوی تشکیل شوند اما اگر حمایتی صورت نگیرد، این کسب و کار که با امنیت ملی در ارتباط است، با شکست مواجه می‌شود و در نتیجه نیازمند توجه ویژه‌ است.

او با تاکید بر اینکه اگر IT در کشور بر پا شود کل کشور در مسیر مناسب گام خواهد برداشت، در پاسخ به وضعیت این دیتاسنتر گفت: این دیتاسنتر حدود 10 ترابایت فضا برای هاست دارد و برای چندین سازمان بزرگ نیز سرورهای dedicated (سروری که به مشتری داده می‌شود) و clocation ( سروری که مشتری نزد ما می‌آورد) قرار داده‌ایم.

وی در خصوص چگونگی قابلیت این دیتاسنتر داخلی در پشتیبانی از مراکز داده‌ی مورد نیاز در انتخابات الکترونیکی گفت: این دیتاسنتر در حال حاضر آمادگی لازم را اعلام می‌کند و از قابلیت ارایه‌ی امکانات خیلی بیشتر از نیاز را داراست.

همتی تصریح کرد: برای برگزاری سالم انتخابات رایانه‌یی باید گروهی امنیتی تشکیل شود و شبکه‌ی مربوط به هیچ عنوان نباید با اینترنت در تماس باشند و توصیه می شود اینترانتی عمل کند زیرا در تماس با شبکه‌ی اینترنت، مخاطرات امنیتی رخ می‌دهد و تجهیزاتی که از آن استفاده می‌شود و شبکه باید کاملا از اینترنت ایزوله باشد.

  • ۸۶/۱۱/۰۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">