ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران از تجهیز آزمایشگاه تست آنتن های BTS موبایل در دانشگاه علم و صنعت برای اثبات بی خطر بودن امواج این آنتن ها خبر داد و گفت: براین این امر حدود 2 میلیارد تومان هزینه شده است.

وحید صدوقی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه تاکنون گزارش مستدلی برای مضر بودن تشعشعات آنتن های موبایل ارائه نشده است در مورد ابهام در مضر بودن امواج این آنتن ها اظهار داشت: تمامی سازمانهای مرتبط با این امر خطرسازنبودن امواج الکترومغناطیسی ناشی از آنتن های موبایل را اعلام کرده اند و اگر متولیانی معتقدند که این امواج مضر هستند باید مستندات خود را ارائه دهند.

وی با بیان اینکه حدود 7 میلیارد مشترک موبایل در دنیا وجود دارد اضافه کرد: چنانچه این امواج خطرساز باشد باید دغدغه بسیاری برای مشترکان کل دنیا به وجود بیاورد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار ایران گفت: برای اثبات بی خطر بودن امواج آنتن های BTS آزمایشگاهی برای تست این آنتن ها در دانشگاه علم و صنعت تجهیز شده که برای آن حدود 2 میلیارد تومان هزینه شده است.

صدوقی در مقایسه امواج BTS با امواج رادیویی FM و AM گفت: امواج موبایل یک صدم حد استاندارد است و مقایسه میزان چگالی سیگنال های رادیویی FM و AM نشان می دهد که تشعشعات امواج رادیو اف ام 7 تا 9 برابر قوی تر از امواج BTS و تشعشعات AM نیز حدود 70 برابر قوی تر از امواج BTS هستند.

به گفته وی همراه اول حدود 20 هزار سایت BTS در کشور نصب و راه اندازی کرده است .

به گزارش مهر ، ابهام در خطرساز بودن و یا نبودن امواج الکترومغناطیسی آنتنهای موبایل محل اختلاف نظر بسیاری از سازمانها و مسئولان کشور شده که این اختلاف نظرها سردرگمی اذهان عمومی و ممانعت بسیاری از مردم برای نصب دکلهای موبایل در اماکن مسکونی را به همراه دارد و در این باره تاکنون تصمیم گیری قطعی از سوی مسئولان ارائه نشده است.

در حالیکه شورای شهر تهران قصد دارد با طرح تجمیع دکل‌های مخابراتی از تعداد اینگونه تاسیسات مخابراتی در شهر تهران بکاهد و علاوه بر تامین سلامت شهروندان، رعایت مبلمان شهری را نیز در دستور کار قراردهد، مسئولان وزارت ارتباطات و سازمان انرژی اتمی عنوان می کنند که آنتنهای موبایل به هیچ وجه سلامتی شهروندان را تهدید نمی کند و نمایندگان مجلس نیز می گویند تاکنون گزارشی از عوارض ناشی از مجاورت با این آنتن ها اعلام نشده است.

سید حسن سید موسوی مدیرکل دفتر تحقیقات و مطالعات راهبردی شرکت ارتباطات سیار ایران نیز پیش از این در گفتگو با مهر در تشریح امواج الکترومغناطیسی و حدود آستانه مجاز تابش آنها اعلام کرده بود که امواج ناشی از گوشیهای موبایل و همچنین سایتهای BTS در زمره امواج فرکانسهای رادیویی RF قرار دارند که به هیچ وجه اثر تخریبی روی بافتهای زنده نداشته و تنها باعث افزایش دمای ناحیه ای از بدن می شوند که در معرض تابش قرار گرفته است.

به گفته وی اندازه گیریهای انجام گرفته روی مقدار تابش ناشی از سایتهای BTS نشان می دهد که حتی ماکزیمم توان اندازه گیری شده در بدترین و نادرترین شرایط تنها در حدود چند درصد حد قابل قبول استاندارد قرار دارد که برای عموم مردم بی خطر است.

با این وجود بسیاری همچنان معتقدند که این آنتن ها بر سلامت افراد تاثیر می گذارد و عدم تصمیم گیری مشخص از سوی مسئولان امر باعث شده که ماهانه بسیاری از آنتن های موبایل به دلیل ممانعت های مردمی خاموش شود و مردم اجازه نصب این دکل ها را در منازل مسکونی خود و حتی ادارات ندهند.

  • ۹۰/۰۵/۲۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">