ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

هشدار سازمان ملل به گسترش ویروس فلیم

| چهارشنبه, ۱۰ خرداد ۱۳۹۱، ۰۴:۱۳ ب.ظ | ۱ نظر

سازمان ملل متحد قصد دارد تا هشدار جدی درباره ویروس فلیم صادر کند.

به گزارش ایسنا، مارکو اوبیسو ـ مسوول بخش امنیت سایبری اتحادیه ارتباطات بین‌المللی سازمان ملل متحد مستقر در ژنو ـ گفت: این نهاد قصد دارد تا به زودی هشدار جدی درباره ویروس فلیم که به تازگی در ایران و دیگر کشورهای خاورمیانه کشف شده است، صادر کند.

وی تصریح کرد: این جدی‌ترین هشداری خواهد بود تا تاکنون صادر شده است و به اعضای سازمان ملل خواهد گفت که ویروس کامپیوتری فلیم یک ابزار خطرناک است که می‌تواند به طور بالقوه برای حمله به تاسیسات زیربنایی مورد استفاده قرار بگیرد.

این مقام سازمان ملل با اعلام اینکه این ویروس توسط و یا از طرف یک کشور ساخته شده است، اظهار کرد: آنها (کشورها) باید هوشیار باشند.

  • ۹۱/۰۳/۱۰

نظرات  (۱)

هشدار وزارت امنیت داخلی آمریکا درباره ویروس شعله پای ویروس شعله آتش ( Flame , Flamer , Worm_Flamer.A ) هم به وزارت امنیت داخلی آمریکا باز شد . این وزارت خانه روز 2 June نسبت به شیوع و حمله ویروس شعله و هدف قرار گرفتن وزارت خانه ها و شرکتهایی آمریکایی هشدار داد . این وزارت خانه این ویروس را تهدیدی بالقوه برای شرکتهای آمریکایی دانست . ویروس شعله اولین بار در سال 2007 مشاهده شد و اقدام به استراق سمع و سرقت اطلاعات می کند . بعد از انتشار گزارشات درباره این ویروس و مشخص شدن فایلهای ویروس ، شرکت آمریکایی وب روت Webroot که در سال 2010 شرکت امنیتی انگلیسی Prevx را خریداری کرده بعد از بررسی لاگ فایلهای ویروسهای شناسایی شده توسط محصولاتش گفت که در سال 2007 نسخه اولیه این ویروس را شناسایی کرده است . یکی از مدیران وب روت در ادامه یادآور شد که این ویروس در 2 نسخه نوشته شده . نسخه اولیه در سال 2007 نوشته شده و آنطور که از Log فایلها مشخص است نسخه نهایی که جهت حمله ها طراحی شده در سال 2010 بوده که موتور ویروس یاب این شرکت در ماه May سال 2010 بر روی کامپیوتر یک ایرانی شناسایی کرده است . شناسایی به صورت اتوماتیک توسط موتور ویروس یاب صورت گرفته . منظور از موتور ویروس یاب به صورت اتوماتیک ، همان هوش مصنوعی است . وب روت دلیل عدم بررسی این ویروس را اینگونه بیان می کند . ما نسخه اولیه این ویروس را در سال 2007 و نسخه کامل شده را در سال 2010 شناسایی کردیم . ولی از آنجایی که این ویروسها به صورت اتوماتیک توسط موتور ویروس یاب شناسایی شده اند و گزارشی مبنی بر اینکه این فایلهای این ویروس مشکوک هستند و یا ممکن است فایلها به اشتباه ویروس تشخیص داده شده باشند به این شرکت گزارش نشده ، به همین دلیل این فایل یک تهدید تلقی شده و برنامه ویروس یاب این شرکت آن را شناسایی کرده و دیگر نیازی به تحلیل و بررسی بیشتر نداشته . بعد از انتشار گزارش مرکز ماهر ، شرکتهای امنیتی مانند سیمانتک ، مک آفی و ترندمیکرو که غولهای امنیتی نامیده می شوند ، اقدام به بررسی و تحلیل این ویروس نمودند . از نکات جالب توجه در رابطه با این ویروس حجم 20 مگابایتی آن است که در مقایسه با دیگر ویروسها بسیار زیاد است .یکی از مدیران شرکت وب روت Webroot با مسخره خواندن ادعای کسپرسکی گفته است ، درست است که این ویروس 20 برابر بزرگتر از استاکس نت است ، ولی این دلیل نمی شود که 20 برابر هم خطرناک تر باشد . شرکت ترندمیکرو هم ضمن تائید سخنان کمپانی Webroot گفته است : بسیار عجیب ، غریب و پیچیده خواندن این ویروس درست نیست . بر طبق اولین گزارشات این ویروس برخی کشورهای خاورمیانه را هدف قرار داده است که می توان به ایران ، اسرائیل اشاره نمود . آقای کامران ناپلین ( Kamran Napelian ) از مرکز سرت Cert ایران بدون ارائه هیچ دلیل و مدرکی معتقد است این ویروس ساخته اسرائیل است . باید متذکر شد ; وزیر دفاع اسرائیل فقط گفته بود هر کشوری این ویروس را ساخته ، تهدید ایران را جدی گرفته است . این آقای وزیر دفاع رژیم اشغالگر قدس فکر میکرده این ویروس تهدیدی برای ایران است . در حالی که بد نیست یک سوال از خود بپرسیم . سوال این است : اگر این ویروس واقعآ برای ایران تهدید بوده ، چرا مرکز ماهر در همان سال 2010 این ویروس را برای تحلیل و بررسی سریعتر به شرکتهای امنیتی معتبر ارائه نداده ؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">