پسوردها چه زمانی فاسد میشوند
تصور کنید میوه ها و غذاها چگونه فاسد می شوند؟ اگر تحت استانداردهای مخصوص نگهداری شوند، دیر فاسد می شوند، اما بالاخره فاسد می شوند.
چنین تصوری را برای پسوردها در دنیای کامپیوتر و اینترنت در نظر بگیرید!
با پیچیده تر ساختن یک پسورد ، می توانید مانند استفاده از روشهای استاندارد نگهداری از میوه، از پسورد خود در زمانی بیشتر از حد معمول استفاده کنید، اما همین پسورد بالاخره باید عوض شود.
اما تصور کنید که یک پسورد پیچیده را روی ایمیل خود ثبت کنید و انرا امن نمایید. اگر همین پسورد را روی دستگاه گوشی همراه خود هنگام عملیات بانکی مجددا استفاده کنید و در عین حال در کافی نت نیز همین پسورد را برای یک اکانت دیگر استفاده کنید ؛ چه اتفاقی رخ می دهد؟
در واقع استفاده مجدد از یک پسورد برای چندین اکانت روی چندین دستگاه محتلف، فساد زا است.
به گزرش خبرآنلاین بله پسورد شما این گونه فاسد می شود و کافی است هکری روی یکی از ابزارها، اکانت شما را به سرقت ببرد. آن وقت اکانت ایمیل، اکانت بانکی و سایر اکانتهایی که با یک پسورد مشابه ساخته شده اند در معرض خطر قرار می گیرند.
موسسه SANS 7 فاکتور خطرآفرین انسانی را در بحث امنیت کامپیوتر و شبکه لیست کرده است که استفاده چند باره از یک پسورد را در شماره دوی خود آورده است.
7 فاکتور شامل موارد زیر است:
· Phishing
· Password reuse across sites
· Not patching or updating devices (BYOD)
· Indiscriminant use of mobile media
· Sharing too much personal/work information on social networking sites
· Lack of situational awareness
· Accidental disclosure/loss of information
همان طوری که می بینید استفاده از یک پسورد در چندین اکانت متعدد، فاکتور شماره دو در این لیست قرار گرفته است.
لانس اسپیتزنر مدیریت امنیت انسانی در SANS، از سیستم عامل انسانی یا Human OS صحبت می کند و می گوید ما از این نوع سیستم عامل تا کنون صحبت نکرده ایم.
وی می گوید مهم نیست شما چه چیزی یاد می گیرید، بلکه چگونه یاد می گیرید خیلی مهمتر است. به گفته وی امنیت باید جزیی از DNA انسانی شود تا کاربران در خونشان جای گیرد که امنیت کامپیوتر و ابزار خود را به شکلی دیگر مدیریت کنند.
- ۹۲/۰۱/۰۶