ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رئیس پلیس آگاهی پایتخت گفت: ایجاد سامانه اینترنتی ارسال مستقیم فیلم و عکس جرایم توسط شهروندان به پلیس در حال پیگیری و مراحل حقوقی است و بزودی راه‌اندازی می‌شود.
سال‌جاری پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام کرد که در مواردی که شهروندان از اعمال مجرمانه‌ای مانند سرقت، زورگیری یا درگیری فیلم و عکس تهیه می‌کنند، اگر این تصاویر مستقیماً به پلیس ارسال شود، روند شناسایی متهمان و کشف جرم سرعت بیشتری خواهد داشت.

اما متأسفانه برخی شهروندان به جای ارسال این مدارک به پلیس، آن‌ها را در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کنند که این امر علاوه بر ایجاد ترس و وحشت در جامعه، موجب می‌شود مجرمان با اطلاع از پیگیری پلیس، اقدام به فرار یا مخفی شدن کنند و کشف جرم با تأخیر مواجه شود.

در همین زمینه، سردار محمد قنبری، رئیس پلیس آگاهی پایتخت، در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: قرار است درگاهی اینترنتی راه‌اندازی شود تا مردم بتوانند فیلم‌ها و عکس‌های مربوط به جرایم را مستقیماً به پلیس ارسال کنند.

وی افزود: برنامه‌های این طرح در حال انجام است و در حال حاضر در فرایند اجرایی قرار دارد و و بخش‌هایی از آن به مراجع حقوقی ارجاع شده است. منتظر پاسخ حقوقی هستیم و ان‌شاءالله به زودی اجرا خواهد شد.

  • ۰۴/۰۳/۱۰

پلیس

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">