ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

پورتال جامع مساجد راه اندازی شد

| جمعه, ۵ شهریور ۱۳۸۹، ۰۵:۱۵ ب.ظ | ۰ نظر

معاون فنی و زیرساخت شبکه ملی تبیان گفت:در راستای حمایت از فعال شدن مساجد و حضور جوانان در این پایگاه های فرهنگی، موسسه فرهنگی هنری و اطلاع رسانی تبیان پورتال مساجد را راه اندازی کرد.

'سید حیدر مرتضوی' روز پنج شنبه در گفتگو با ایرنا اظهار داشت: طراحی و پیاده سازی پورتال مساجد برای بسترسازی تعاملات فرهنگی و اسلامی یک مسجد با مخاطبان حقیقی و حقوقی بوده چرا که اشاعه و جذب در یک بستر یکپارچه ازطریق اینترانت و پورتال امکان پذیر است.

وی اضافه کرد:گستردگی و تنوع اطلاعات تولید شده در مساجد و سیاست‌های متفاوت دسترسی به اطلاعات و نشر آن، مستلزم یک سامانه فراگیر در حوزه تولید و اشاعه اطلاعات است و به همین سبب، پورتال مزبور علاوه بر امکان دسترسی به تمامی منابع اطلاعاتی مراکز اطلاع رسانی و ارایه آنها در یک ساختار یکپارچه، قابلیت دریافت و انتقال درخواست‌ها و نظرات مخاطبان به مراکز را داراست.

وی افزود: از دیگر ویژگی‌های پورتال مساجد، قابلیت یکپارچه‌سازی اطلاعات و ساختار پورتال‌های متعدد، با در نظر گرفتن استقلال کاری هر یک به‌عنوان درگـاههـای تبـادل اطلاعـات بخـش‌هــای مختـلــف مراکز اطلاع رسانی و فرهنگی با مخاطبین است.

مدیر پروژه پورتال مساجد ادامه داد این سیستم با ارایه پایگاه‌های اطلاعاتی مشترک وهمچنین امکان تعریف ارتباطات موروثی بین سطوح مختلف بانک‌های اطلاعاتی، تحولات گسترده‌ای را در جهت مدیریت یکپارچه سازی اطلاعات برای مراکز و مخاطبان آن ایجاد می‌کند.

مرتضوی گفت: پورتال طراحی شده می‌تواند در نقش یک درگاه اطلاع‌رسانی با ساختاری پویا و با امکان اعمال تغییرات نیز به‌کار گرفته شود.

وی خاطرنشان کرد از مهمترین اهداف موسسه تبیان، امکان به روزرسانی اطلاعات جایگاه از سوی مسوول فرهنگی مسجد بوده که با استفاده از کدکاربری شخصی خود اقدام به بارگذاری اطلاعات مربوطه می‌کند و بدین ترتیب، علاوه بر حفظ یکپارچگی اطلاعات و کنترل دسترسی به بخش‌های مختلف اطلاعات، در نگهداری، به روزرسانی و پشتیبانی سیستم صرفه‌جویی قابل ملاحظه‌ای صورت می‌گیرد.

معاون فنی و زیرساخت شبکه ملی تبیان افزود: اکنون یکهزار و 150 مسجد در سراسر کشور به صورت یکپارچه به این شبکه متصل بوده تا به طور رایگان به جوانان و علاقمند خدمات ارایه کند.

وی گفت:طراحی نرم افزار کتابداری برای مساجد که به عنوان گنجینه ارزشمندی برای اطلاعات کتاب های مساجد به شمار می آید نمونه ای از امکانات این پورتال به شمار می آید.

مرتضوی یادآور شد مدیریت ثبت، ویرایش اطلاعات کاربران و تقسیم‌بندی جغرافیایی بر مبنای سیستم اداری شهر به شکل درختواره ، تعریف سطح دسترسی اعضا اعم از کاربر یاگروه بر اساس رکوردها، بخش‌هاو گزارش‌ها ، مدیریت داده‌های مساجد و اطلاعات مرتبط از قبیل امام جماعت، متولی، پایگاه بسیج و گزارش‌ها ، مدیریت شناسایی، تجهیز، راه‌اندازی و نگهداری پایگاه‌های مساجد ، ثبت فعالیت های مساجد از قبیل سخنرانی، جلسات قرآنی ، ارایه پخش زنده اطلاعات به شکل صوتی و تصویری ، ارایه اطلاعات و زندگینامه شهدای مساجد و مسابقات و گزارش‌ها نمونه ای از قابلیت ها و امکانات پورتال مساجد تبیان است.

موسسه فرهنگی هنری و اطلاع رسانی تبیان یکی از زیر مجموعه های وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است که فعالیت خود را با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص جنبش نرم افزاری و لزوم بهره مندی از فناوری های جدید و نیز استفاده بهینه از تکنولوژی روز دنیا در زمینه فناوری اطلاعات طی یک هدف گذاری بلندمدت آغاز کرده است.

  • ۸۹/۰۶/۰۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">