ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

پیشنهاد افزایش تعرفه تلفن ثابت رد شد

| چهارشنبه, ۲۳ ارديبهشت ۱۳۸۸، ۰۴:۵۱ ب.ظ | ۰ نظر

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: این شرکت از سال 84 تاکنون هر سال ، پیشنهاد افزایش تعرفه خدمات تلفن ثابت را به دولت ارایه داده ولی دولت این پیشنهاد را رد کرده است.

"وفا غفاریان" در یک نشست خبری، با بیان اینکه تعرفه تلفن ثابت خیلی وقت است که تغییر نکرده و تغییر آن ضروری است، افزود: پیشنهاد ما برای افزایش تعرفه در صورت حذف کدهای استانی 16 درصد بود که موافقت نشد.

وی افزود: به دلیل پایین بودن درآمدهای حاصل از تلفن ثابت، در زمان حاضر توسعه تلفن ثابت از طریق درآمدهای تلفن همراه صورت می گیرد.
** به اغلب وعده های خود عمل کردیم

غفاریان به مقایسه ی وعده های داده شده از سوی مسئولان مخابرات و میزان تحقق آن پرداخت و گفت: به اغلب وعده های خود از جمله به روز شدن واگذاری سیم کارت تلفن همراه، از بین رفتن بازار سیاه سیم کارت و 2 نرخی بودن سیم کارت عمل کرده ایم.

وی با اشاره به وجود اشکالات کیفی در مکالمات تلفن همراه در استان تهران، گفت: کیفیت تلفن همراه بهبود نسبی داشته ولی هنوز هم اشکالاتی وجود دارد که امیدواریم برطرف شود.

غفاریان افزود: اکثر روستاهای کشور در زمان حاضر تحت پوشش شبکه تلفن همراه هستند و در مورد پوشش جاده های کشور نیز 80 درصد اهداف برنامه چهارم توسعه تاکنون عملیاتی شده و امیدواریم 20 درصد باقی مانده نیز تا پایان برنامه محقق شود.

وی با اشاره به توسعه تلفن ثابت در روستاهای کشور، گفت: 53 هزار روستا زیر پوشش تلفن ثابت است، همچنین در هشت هزار روستا دفاتر (ای.سی.تی) ایجاد شده است که بر اساس برنامه چهارم این تعداد باید به 10 هزار روستا تا پایان سال جاری برسد.
** کیفیت اینترنت در کشور راضی کننده نیست

غفاریان گفت: قول هایی در مورد اینترنت پرسرعت و ارزان داده بودیم که محقق نشده است، در مورد کیفیت اینترنت و توسعه آن نیز خود ما هم راضی نیستیم.

وی در مورد دلیل ضعف شبکه اینترنت گفت: سه سال در مورد اینترنت بی تحرک بودیم،

سال های 84 و 85 رگولاتوری خرید تجهیزات اینترنتی را ممنوع کرد، سال 86 نیز قانون بودجه شرکت مخابرات را در مورد خرید تجهیزات اینترنتی محدود کرد.
** خصوصی سازی با فرمان مقام رهبری شتاب گرفت

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت: با وجودی که خصوصی سازی مخابرات از برنامه سوم توسعه جزو تکالیف بود، ولی در اوایل دولت نهم از این امر غافل بودیم، تا روزی که مقام معظم رهبری مسئولان مخابرات را دعوت و در مورد روند خصوصی سازی در این بخش گلایه کردند، لذا از آن به بعد روند خصوصی سازی شتاب بیشتری به خود گرفت.

مدیرعامل شرکت مخابرات درباره کندی روند خصوصی سازی در این بخش گفت: با وجودی که قانون و ابلاغیه مقام معظم رهبری را داشتیم، ولی پیچیدگی نظام دیوانسالاری روند خصوصی سازی را دشوار کرد.

"صابر فیضی" افزود: هم اکنون تمام عملیات مربوط به خصوصی سازی در شرکت مخابرات پایان یافته و این شرکت در اختیار وزارت امور اقتصادی و دارایی برای واگذاری به بورس است.

وی افزود: براساس مصوبه مجلس شرکت مخابرات باید در سه ماهه اول سال 88 واگذار و امیدواریم این تکلیف هرچه زودتر عملیاتی شود.

  • ۸۸/۰۲/۲۳

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">