ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

چیزی که عوض داره گله نداره

| شنبه, ۲۶ فروردين ۱۳۹۶، ۱۱:۱۵ ق.ظ | ۰ نظر

علی شمیرانی - شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های موبایلی در کنار معایب و مشکلاتی که دارند، زمینه‌ساز تضارب آرا و واکنش به تمامی مسایل از لحظه رویداد را نیز فراهم کرده‌اند.

برای نمونه اکنون در تلگرام از گروه‌های آشپزی گرفته تا گروه‌های سیاسی همه جا پر شده از مطالبی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری که از این سو و آن سو کپی می‌شود و پشت سر آن مخالفت و موافقت و مرده باد و زنده‌بادها سرازیر می‌شود.

نتیجه این بحث‌های سیاسی هم تقریبا هیچ است. مرحله تایید صلاحیت که بگذرد، به شکلی طبیعی عده‌ای رای نمی‌دهند و آن عده هم که رای می‌دهند، تصمیم خود را گرفته‌اند و در روز رای‌گیری بی‌توجه به این هیاهو و تبلیغ و تخریب‌ها، به کسی رای می‌دهند که از قبل در نظر داشته و دارند.

این که فایده و خروجی این بحث‌ها چیست، مساله دیگری است که باز می‌گردد به هیجان‌های زودگذر و محملی برای تخلیه‌ها و عقده‌گشایی‌هایی سیاسی.

در این میان آنچه مورد کم‌توجهی قرار می‌گیرد، تمرکز روی ظرفیت کانال‌های تخصصی پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی است که در آنها افراد با سابقه، صاحب‌نظر و حتی مسوول در امور مختلف گرد هم آمده‌اند.

آری، انتخابات و تغییرات دیگری در راه است و ظرفیت نهفته در شبکه‌های اجتماعی برای ارایه پیشنهادات فنی و تخصصی در حال از دست رفتن است. به عبارتی چه دولت حاضر تداوم داشته باشد و چه دولت جدیدی بر سر کار آید، مثل همیشه مسایل و مشکلات و پیشنهاداتی برای ارایه به مسوولان و دولتمردان در عرصه‌های مختلف وجود دارد.

از این رو گزینه بهتر آن است که به جای مباحث بی‌فایده و در حالت خوش‌بینانه کم فایده سیاسی، متخصصان هر بخش از منظر خود به این انتخابات پرداخته و برنامه‌ها و خواسته‌های صنفی خود را مطرح کنند. در حال حاضر با وجود انبوهی از گروه‌های تخصصی با حضور کارشناسان ذیربط، هنوز شاهد خروجی‌هایی که مورد استفاده، مسوولان و مطبوعات قرار گیرد نیستیم.

در نتیجه این انفعال است که بعد از انتخابات، وزرا و مسوولانی برای تایید صلاحیت به مجلس معرفی می‌شوند که در چند ورق کاغذ، کلیاتی برای رای‌گیری از مجلس ارایه می‌کنند، رای اعتماد می‌گیرند و بعد هم به راه خود می‌روند.

کمی بعد هم گله‌مندی‌ها آغاز می‌شود که چرا از نظرات فعالان تخصصی برای تدوین برنامه قوی و انتخاب فرد توانا استفاده نشده است.

آری، زمانیکه شرایط برای بحث‌های فنی و تخصصی از سوی متخصصان ایجاد نمی‌شود، وعده‌ها و حرف‌هایی مجال عرض اندام پیدا می‌کند که برخی آن را به زعم خودشان "پوپولیستی" می‌نامند و اینجاست که باید گفت چیزی که عوض دارد گله ندارد. (منبع:فناوران)

  • ۹۶/۰۱/۲۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">