ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

صورت‌حساب الکترونیک فاکتورهای جعلی را جمع کرد

| چهارشنبه, ۲۷ شهریور ۱۴۰۴، ۰۳:۴۳ ب.ظ | ۰ نظر

نماینده مجلس گفت: استقرار صورت‌حساب الکترونیک برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده پایانی بر فاکتورهای جعلی توسط شرکت‌های صوری خواهد بود و این دستاورد بزرگی برای نظام مالیاتی کشور است.
غلامرضا توکل، نماینده کوار، سروستان و خرامه در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با همشهری آنلاین گفت: دستاورد اصلی در زمینه استقرار صورت‌حساب الکترونیک برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده، پایان دادن به موضوع فاکتورهای جعلی توسط شرکت‌های صوری است. این موضوع بزرگ‌ترین مشکل مودیان قانون‌مدار و شفاف بوده که با اعتبارسنجی هر شرکت و مشخص شدن میزان مجاز صدور فاکتورهای ارزش افزوده، دیگر امکان صدور فاکتورهای جعلی وجود نخواهد داشت.

وی با تاکید بر اهمیت اطلاع‌رسانی در خصوص اقدامات سازمان امور مالیاتی افزود: رسانه‌ها باید در راستای آگاهی‌بخشی به مردم فعالیت کنند تا همگان بدانند دریافت مالیات حقه و عادلانه از همگان در دستور کار است.

نماینده مجلس ادامه داد: افزایش وصول درآمدهای مالیاتی دولت به منظور ارائه خدمات بهتر به شهروندان و اجرای طرح‌های زیربنایی و عمرانی بسیار اهمیت دارد. دریافت مالیات تنها به لحاظ افزایش درآمد دولت اهمیت ندارد بلکه ابزاری در دست حاکمیت است تا از آن در راستای بازتوزیع امکانات و درآمدها بهره ببرد. به نحوی که مالیات متناسب با درآمد افراد دریافت شود و درآمدهای مالیاتی برای ارائه خدمات بهتر به مردم به کار گرفته شود.

توکل در ادامه گفت: اقدام سازمان امور مالیاتی در احصای مشکلات مودیان در زمینه پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و سیاست‌گذاری برای حل آن‌ها مثبت ارزیابی می‌شود. در همین راستا، تعیین نرخ مالیات بر ارزش افزوده کالاها و خدمات نیز که در دستور کار قرار دارد، اقدامی درست است.

وی تاکید کرد: صدور صورت‌حساب الکترونیک در راستای بهبود روندهای مالیات‌ستانی و افزایش انضباط در این بخش است. از آنجایی که صورت‌حساب‌ها به صورت هوشمند بررسی می‌شوند و امکان رد آن‌ها توسط سازمان امور مالیاتی وجود ندارد، آسودگی خاطر مودیان نیز افزایش پیدا می‌کند.

توکل در پایان گفت: استقرار صورت‌حساب الکترونیک برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده پایانی بر فاکتورهای جعلی توسط شرکت‌های صوری خواهد بود و این دستاورد بزرگی برای نظام مالیاتی کشور است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">