کاربران گوشیهای هوشمند کمتوانتر هستند
مطالعات جدید نشان میدهد آن دسته از افرادی که از گوشی هوشمند و رایانه لوحی استفاده میکنند نسبت به افرادی که نمایشگرهای کامپیوتری بزرگتر را مورد استفاده قرار میدهند، ضعیفتر و کمتوانتر هستند.
به گزارش فارس به نقل از کیناکسنیوز، گوشیهای هوشمند و رایانههای لوحی از جمله ابزارهایی محسوب میشوند که در 24 ساعت شبانهروز و همه روزهای هفته مورد استفاده قرار میگیرند. اما این اتفاق میتواند عواقب نهچندان خوبی را هم به دنبال داشته باشد.
مطالعه جدیدی که در "دانشکده کسبوکار هاروارد" انجام شده است نشان میدهد آن دسته از افرادی که از گوشی هوشمند و رایانه لوحی استفاده میکنند نسبت به افرادی که نمایشگرهای کامپیوتری بزرگتر را مورد استفاده قرار میدهند، ضعیفتر و کمتوانتر هستند.
این طور که خبرگزاری CNET گزارش داده، موقعیت و وضعیت بدن انسان به طور مستقیم با تواناییهای ذهنی و روانی او در ارتباط است. کارشناسان بر این باورند که کار کردن با دستگاهها و نمایشگرهای بزرگتر افراد را مجبور میکند تواناییهای فیزیکی خود را گسترش دهند و این روند در نهایت باعث میشود تا کاربران با توان بیشتر عمل کنند.
محققان دانشگاه هاروارد در پایان بررسیهای خود توصیههای زیر را به کاربران دادهاند: «بسیاری از ما ساعتهای طولانی در هر روز را به تعامل با دستگاه های الکترونیکی اختصاص میدهیم. ما معمولا در بخش تنظیمات تخصصی این محصولات را به صورت کاربردی و اثربخش بهکار میگیریم. اما این روند باعث میشود تا از تاثیرات دستگاههای الکترونیکی بر رفتار خود ناآگاه باشیم. استفاده بیش از اندازه از این دستگاهها باعث میشود تا ما در نهایت کارایی کمتری داشته باشیم. ما پیشنهاد میکنیم مدتی قبل از آنکه به جلسه بروید و حتی در طول زمانی که داخل جلسه ملاقات هستید، تلفن همراه خود را کنار بگذارید».
- ۹۲/۰۴/۰۵