ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

کامپیوترها سر عقل می‌آیند

| چهارشنبه, ۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۴۳ ق.ظ | ۰ نظر

پژوهشگران برنامه جدیدی عرضه کرده اند که به رایانه ها کمک می کند با جستجو در اینترنت و مشاهده تصاویر، خودشان شعور و عقل سلیم را بیاموزند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این برنامه رایانه ای می تواند برای کسب اطلاعات شعوری بین اشیا ارتباط برقرار کند – آنچه که به نظر می رسد انسان بدون گفتن، می داند مثل خودروها اغلب در جاده ها دیده می شوند، ساختمانها عمودی هستند و اردک به نوعی شبیه غاز است.

این برنامه رایانه ای که "هرگز تصویرآموزی را پایان نده " (NEIL) نام دارد، 24 ساعت در روز در دانشگاه کارنگی ملون در حال اجرا است و وب سایت ها را به دنبال تصاویر می گردد. این برنامه نهایت تلاش خود را برای فهم تصاویر می کند و زمانی که پایگاه داده بصری رو به رشد خود را ایجاد کرد در مقیاس انبوه به شعور می رسد.

برنامه NEIL اخیرا موجب پیشرفت هایی در دید رایانه شده است به طوریکه برنامه های رایانه ای را به شناسایی و برچسب زدن اشیا در تصاویر قادر می سازد، به احساسات شخصیت می دهد و می تواند حالت هایی مانند رنگها، نور و مواد را تشخیص دهد و تمامی این کارها را با کمترین نظارت انسانی انجام می دهد.

در عوض، داده های عرضه شده اش توانایی رایانه ها را برای شناخت و فهم دنیای بصری ارتقا می دهد.

بر اساس متون نوشتاری، به نظر می رسد ارتباط رنگی که با گوسفند برقرار می شود سیاه باشد اما با این وجود انسان و – NEIL- می دانند گوسفند نوعا سفید است.

این پژوهشگران می گویند تصاویر بهترین راه برای یادگیری ویژگی های بصری است.

تصاویر همچنین شامل میزان زیادی اطلاعات احساسی و شعوری در باره جهان است. مردم خودشان از این طریق چیزهایی را می آموزند و ما نیز با NEIL امیدواریم رایانه ها به اطلاعات خود بیفزایند.

یک خوشه رایانه ای از اواخر جولای تا کنون در حال راه اندازی برنامه NEIL هستند و تا کنون سه میلیون تصویر را تحلیل، هزار و 500 نوع شیئ را از بین 500 هزار تصویر و هزار و 200 نوع حس را در صدها هزار تصویر شناسایی کرده اند.

این برنامه به نقاطی وصل شده تا دو هزار و 500 ارتباط را از هزاران مثال بیاموزد. محققان می گویند NEIL می تواند گاهی اوقات پیش فرض های نادرستی عرضه کند که با خطا ترکیب می شوند از این رو انسان باید بخشی از این فرایند باشد مثلا جستجوی تصویر گوگل می تواند NEIL را متقاعد کند "صورتی" ممکن است نام یک خواننده باشد نه یک رنگ.

  • ۹۲/۰۹/۰۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">