گذر به IPV6 ،اینترنت را دچار وقفه نمیکند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پر شدن آدرس های اینترنتی نسخه چهار ( IPV4) و ضرورت گذر به آدرس های اینترنتی نسخه شش ( IPV6) گفت : در جریان این گذر نباید وقفه ای در ارایه خدمات اینترنتی رخ دهد.
' علی حکیم جوادی ' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص روند گذر ایران به IPV6 ، اظهار داشت : در کشورهای لولزامبورگ ، مالزی و هند این پروره ابتدا در ادارات دولتی پیاده شده ، در اتریش به صورت آزمایشی در دانشگاهها پیاده سازی شد ، مدل ما در ایران به گونه ای است که هر جا آمادگی بیشتر وجود داشته باشد انتقال به IPV6 را شروع می کنیم .
وی افزود: برای گذر به نسخه شش آدرس های اینترنتی ( IPV6) علاوه بر سازمان های دولتی مربوطه از شرکت های خصوصی ارایه دهنده خدمات اینترنتی ( شرکت های PAP) نیز برای همکاری دعوت کردیم .
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت : شرکت ارتباطات زیرساخت برای همکاری در این طرح اعلام آمادگی کرده ، شرکت مخابرات نیز در این زمینه فعال است و در نشست های گروه ضربت IPV6 که در سازمان فناوری اطلاعات تشکیل می شوند ، حضور دارند .
حکیم جوادی در مورد اقداماتی که باید برای انتقال به آدرس های جدید اینترنتی صورت بگیرد گفت: شرکت ارتباطات زیر ساخت و اپراتورها بایدتجهیزات خود را مطابق با نیازهای جدید تعویض کنند ولی کاربران اینترنت کار خاصی لازم نیست انجام دهند.
وی افزود: در دنیا هدف گذاری های سنگینی در خصوص دسترسی به اینترنت پرسرعت صورت گرفته و تا 2015 بیش از 2 میلیارد کاربر به فیبرنوری متصل می شوند .
حکیم جوادی با اشاره به نفوذ اینترنت در تمام ارکان زندگی گفت: امروز شبکه های اجتماعی بعنوان یکی از تجارت های بزرگ در دنیا مطرح است
وی افزود: برای انتقال به IPV6 یک تیم دانشگاهی بعنوان مشاور در گروه ضربت IPV6 حضور دارند و در تدوین استراتری و نقشه راه گذر به IPV6 با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات همکاری می کنند .
حکیم جوادی گفت : برنامه ریزی برای گذر کامل به IPV6 صورت گرفته در این برنامه ریزی تعیین وظایف و مسئولیت طرف های درگیر در حوزه گذر مشخص شده است ، الگوهای گذر نیز باید تعریف بشود.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: هفت میلیون آدرس اینترنتی (IP) قابل دسترس داریم که در کشور استفاده می شود.
- ۹۰/۰۴/۲۱