یک سوم پزشکان اصفهان از نسخه الکترونیکی استفاده نمیکنند
استاندار اصفهان گفت: از سه هزار پزشک استان اصفهان اکنون بالغ بر ۲ هزار نفر از دفترچههای الکترونیکی استفاده میکنند اما بهبود عملکرد این خدمت نیازمند رفع مشکلات موجود است.
عباس رضایی در جلسه دولت الکترونیک اظهار کرد: در حوزه دولت الکترونیک در استان اصفهان قدمهای خوبی برداشته شده است اما میطلبد که استفاده از خدمات الکترونیکی فراگیر در بین مردم تسری یابد و سبب آسانسازی فعالیتهای آنان شود.
استاندار اصفهان با اشاره به شناسایی مشکلات موجود در خدمات الکترونیکی خاطرنشان کرد: لازم است کارگروههای مرتبط برای عیب یابی سامانهها و رفع معضلات تشکیل شود تا خدمت رسانی به شهروندان با کیفیت بالاتری انجام گیرد.
رضایی تصریح کرد: ارائه خدمات درمانی بهوسیله دفترچههای الکترونیکی و طرح ملی نشانی مکان محور «جی نف» (GNAF) و پلاک آبی از جمله خدمات مرتبط با دولت الکترونیک به شمار میرود که همچون سراسر کشور در استان در حال گسترش است.
وی اظهارداشت: از سه هزار پزشک استان اصفهان اکنون بالغ بر ۲ هزار نفر از دفترچههای الکترونیکی استفاده میکنند اما بهبود عملکرد این خدمت نیازمند رفع مشکلات موجود است.
استاندار اصفهان اضافه کرد: طرح “جی نف”(GNAF) در استان بهخوبی پیش رفته است اما در طرح پلاک آبی برخی شهرستانها مانند شهرضا پیشتاز هستند اما کاشان و بویین میاندشت وضعیت مطلوبی ندارند، دربرگیری این طرح در شهر اصفهان نیز ۴۴ درصد است.
طرح ملی نسخه الکترونیک و حذف تدریجی دفترچه بیمه سلامت از یکم اردیبهشت امسال در استان اصفهان با هدف تحقق اهداف دولت الکترونیک و تسهیل ارائه خدمات درمانی به مردم آغاز شد.
همچنین طرح جی نف (GNAF) در راستای محقق شدن اقتصاد مقاومتی و زمینه سازی برای دولت الکترونیک و به منظور یکسان سازی نشانی منزل مسکونی شهروندان در حال اجراست که سبب میشود که نوشتن آدرس بر اساس کُد پستی ۱۰ رقمی صورت بگیرد و شهروندان بتوانند از کد پستی ۱۰ رقمی که تنها مشخص کننده محل سکونت فرد است، بهره مند شوند.