ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

۵ مزایای انتقال پول با ارزهای مجازی

| شنبه, ۱۹ خرداد ۱۳۹۷، ۰۱:۵۸ ب.ظ | ۰ نظر

صندوق بین‌المللی پول در حالی به مزایا و معایب استفاده از ارزهای مجازی اشاره می‌کند که بحث‌های زیادی بر سر سیستم ا نتقال پول از طریق سوئیفت و امکان جایگزینی آن با سیستم جدید انتقال از طریق ارزهای مجازی وجود دارد.

به گزارش فارس، مدت‌هاست بحث استفاده از ارزهای مجازی در جهان بسیار داغ شده است. برخی کشورها از این ارزهای مجازی استفاده می‌کنند و برخی دیگر آن را منع کرده‌اند و هر طیفی دیدگاه‌های خاص خودشان را دارند.

نظرات کارشناسان هم در این زمینه چندان یکسان نیست و نوسانات زیادی دارد و اکثر مردم و کشورها هنوز نتوانسته‌اند به ذهنیت شفاف و دقیقی درباره استفاده از ارزهای مجازی برسند. 

صندوق بین‌المللی پول درباره ارزهای مجازی و امکان استفاده از آن گزارش صوتی - تصویری منتشر کرده است. از آنجایی که این نهاد بین‌المللی منبع و مرجع اصلی در حوزه اقتصادی محسوب می‌شود شاید بتواند ابهامات ذهنی بسیاری را در این زمینه برطرف کند.

 

*ارزهای مجازی چیست؟

صندوق بین‌المللی پول ابتدا درباره  ارزهای مجازی موسوم به کریپتو کارنسی مطرح می‌کند: زمانی که ما محصولی را خرید و فروش می‌کنیم معمولاً مراحل پرداخت پول توسط بانک و یا شرکت‌های اعتباری انجام می‌شود. اما مسائل و مشکلاتی در این زمینه وجود دارد.

 

* 3 اشکال نقل و انتقال پول در سیستم سنتی

نخست اینکه این شرکت‌ها معمولاً در این زمینه پول دریافت می‌کنند که رقم بالایی هم هست، دوم اینکه ما مجبوریم به هر عنوان به این شرکت‌ها اعتماد کنیم که آنها واقعاً به آمارها و اطلاعات ما حساس هستند و هکرها دسترسی به آنها نخواهند داشت، سوم اینکه این پرداخت‌ها توسط نهادهای بین‌المللی برای این پرداخت‌ها زمان زیادی می‌برد و برای خریدار یا فروشنده هم گران تمام می‌شود.

 

* 5 مزایای انتقال پول با ارزهای مجازی

صندوق بین‌المللی پول اعلام می‌کند برای رفع چنین مشکلاتی می‌توانیم از ارزهای ویژه‌ای استفاده کنیم که بتواند براساس علومی که بر پایه ریاضی استوار است از این اطلاعات محافظت کند و مانع از دسترسی هکرها شود. این نوع ویژه‌ای از ارزها به ارزهای مجازی یا کریپتو کارنسی موسوم است که مسیر اجرای آن تنها از طریق شبکه‌های کامپیوتری انجام می‌شود. به این نحو زمانی که شما برای کسی از طریق کامپیوتر ارز مجازی ارسال می‌کنید این نوع پول مستقیم و بدون واسطه‌ به مقصد منتقل می‌شود و در همان زمان این انتقال در تمام شبکه ‌مشخص می‌شود و این دریافت‌ها و پرداخت‌ها به طور کامل در شبکه ثبت می‌شود.

مفهوم آن این است که سیستم هیچگونه خطایی در ثبت وقایع انتقال نخواهد داشت. از سوی دیگر هزینه چنین نقل و انتقالی نیز بسیار پایین‌تر است. همچنین روند انتقال پول بسیار سریعتر انجام می‌شود به ویژه در مسیر انتقال بین کشورها این سرعت بسیار حائز اهمیت است و حتی کسانی که هیچگونه حساب بانکی نیز ندارند می‌توانند اقدام به خرید و فروش کالا بکنند و بدون هیچ مشکلی نقل و انتقال پول را انجام بدهند و در اقتصاد جهانی مشارکت داشته باشند.

 

*4 عیب استفاده از ارزهای مجازی

صندوق بین‌المللی پول اعلام می‌کند که علیرغم مزیت‌هایی که استفاده از ارزهای مجازی دارد اما برخی ریسک‌ها هم در این زمینه هست. اینکه انتقال دهنده این نوع ارزهای مجازی می‌تواند ناشناخته باقی بماند و همچنین برخی از این نوع ارزهای مجازی قابل ردیابی نیستند و این امکان را برای افراد خلافکار می‌دهد تا اقدام به سرمایه‌گذاری و مبادلات مالی کنند بدون اینکه کسی متوجه بشود. 

مسئله دوم این است که شما اگر رمز سیستم خودتان را گم کنید مثل این است که تمام پول خودتان را از دست دادید. مشکل دیگر این است که در حال حاضر ارزهای مجازی بسیار پر نوسان هستند و همچنین امکان مبادلات خیلی گسترده از طریق این ارزهای مجازی فعلاً وجود ندارد و مسئله بعدی این است که هنوز استفاده از ارزهایی مجازی در اکثر کشورها پذیرفته نیست.

اما اگر قرار باشد که ما با این نوع ارزهای مجازی مواجه شویم و از آنها استفاده کنیم این ارزها تکمیل‌تر خواهند شد که می‌تواند در آینده روند خرید و فروش، پس‌انداز، سرمایه‌گذاری و پرداخت‌ها را متحول کند و کسی چه می‌داند که این ارزها نوع پیشرفته‌ای از ارزهای فعلی باشند.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">