54 درخواست برای واگذاری کدهای مخابراتی
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات آخرین وضعیت کدهای اضطراری مخابراتی را اعلام کرد و گفت: پس از تصویب آیین نامه واگذاری کدهای خدماتی در سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تاکنون 54 درخواست به کمیته تدوین کدهای خدماتی ارائه شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد کرم پور با بیان اینکه پس از بررسی درخواست های ارائه شده برای دریافت مجوز استفاده از کدهای خدماتی، 34 مورد پذیرفته شده و کدهای مربوطه تخصیص و واگذار شده است، اظهار داشت: از مجموع این تعداد تقاضا، 15 درخواست درحال بررسی است و پنج مورد نیز به علت نقص مدارک برگشت داده شده است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به آیین نامه واگذاری کدهای خدماتی خاطرنشان کرد: پس از تصویب این آیین نامه در کمیسیون تنظیم مقرارت ارتباطات، تمامی اشخاص حقوقی که پیش از تصویب آیین نامه واگذاری کدهای خدماتی در سال 88 ، کد خدماتی دریافت کرده اند و همچنین متقاضیان جدید ، باید از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوز استفاده از کد خدماتی دریافت کنند.
وی تصریح کرد: براساس این آیین نامه، برخی کدهای خدماتی نظیر کدهای پلیس 110، ریاست جمهوری 111، ستاد خبری وزارت اطلاعات 113، اورژانس 115، سازمان برق 121، سازمان آب 122، مبارزه با کودک آزاری 123 و آتش نشانی 125، به عنوان کدهای اضطراری تعیین شده در فاز نخست بدون تغییر باقی میماند.
کرم پور ادامه داد: همچنین براساس موافقت کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، استفاده از کد سه رقمی اضطراری 124 برای ستاد خبری سازمان بازرگانی و در راستای کمک به اجرای مطلوبتر قانون هدفمندکردن یارانهها تا پایان سال 90 تمدید شده است.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اصلاحات انجام شده در آیین نامه کدهای خدماتی گفت: ماه گذشته و با توجه به مسئولیت های قانونی و وظایف سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در رابطه با واگذاری کدهای خدماتی، مواردی از این آئین نامه به منظور ساماندهی کدهای خدماتی موجود، تسهیل و شرایط برای متقاضیان جدید و افزایش ظرفیت کدهای خدماتی بین شهری اصلاح شد.
وی تاکید کرد: کدهای خدماتی دو دسته هستند، گروهی با عدد "1" شروع میشود که به دو نوع سه رقمی و چهاررقمی تقسیم میشوند و گروهی با شماره "096" به متقاضیان ارائه شده است.
- ۹۰/۰۵/۱۱