9 مجوز ISDP برای استان اصفهان
مسوول کمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان گفت: تاکنون 9مجوز فعالیت شرکت های ISDP برای این استان صادر شده است.
بر اساس مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات، ساختار توزیع اینترنت در کشور در قالب دو نوع مجوز ISDP و ISP منظور شده است که ISDP به عنوان "توزیع کننده اینترنت " وظیفه تامین پهنای باند ISP ها و بهره برداران نهایی را دارد و ISP "عرضه کننده اینترنت" است.
"فرشاد جعفریان" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از میان شرکت های دارای مجوز ISDP در استان اصفهان حداقل سه شرکت شروع به کار خود را به سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده اند.
وی با اشاره به اینکه هر شرکت ISDP باید حداقل از 50 مگابیت بر ثانیه پهنای باند اینترنت برخوردار باشد، اظهار داشت: در هر استانی که حداقل سه شرکت ISDP در آن فعالیت داشته باشند دیگر شرکت مخابرات آن استان مجاز به تمدید قرارداد یا واگذاری پهنای باند جهت فروش به شرکت های ISP نیست.
به گفته وی با شروع به کار شرکت های ISDP در استان اصفهان میزان فروش پهنای باند اینترنت نسبت به سال گذشته به دو برابر افزایش یافته، به طوریکه 60 درصد از این بازار در اختیار شرکت های ISDP و بخش خصوصی است.
جعفریان یادآور شد: مکان های نظامی و امنیتی می توانند در مورد استفاده از پهنای باند شرکت های خصوصی یا مخابرات بنا به انتخاب خود عمل کنند.
رییس کمیسیون اینترنت نظام صنفی رایانه ای استان اصفهان گفت: تعرفه فروش پهنای باند اینترنت توسط کمیسیون اینترنت استان تعیین و به همه شرکت های ISDP اعلام شده است.
جعفریان افزود: تعرفه های تعیین شده در مقایسه با تعرفه های شرکت مخابرات ارزانتر است به عنوان مثال قیمت یک مگابیت بر ثانیه پهنای باند حدود 650 هزار تومان تعیین شده است درحالیکه تعرفه این میزان پهنای باند از سوی مخابرات نزدیک به یک میلیون تومان می باشد.
وی تاکید کرد: برای ثبات بازار فروش پهنای باند اینترنت لازم است که سازمان تنظیم مقررات سقف مشخصی را برای تعرفه ها مشخص کند تا از گران فروشی یا ارزان فروشی جلوگیری شود.
وی با اشاره به اینکه شرکت های ISDP پهنای باند اینترنت مورد نیاز خود را از شرکت ارتباطات زیرساخت (زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) تامین می کنند، گفت: قیمت های ارایه شده توسط شرکت ارتباطات زیرساخت در مقایسه با قیمت های جهانی هنوز گران است.
- ۸۸/۰۳/۰۳