IT کشور مسکوت مانده است؟
عضو شورای عالی انفورماتیک کشور گفت: بیش از 4 هزار میلیارد دلار در سال خرید و فروش ابزارهای فنآوری اطلاعات در دنیا صورت میگیرد.
حسین طالبی در گفتوگو با (ایسنا)، اظهار کرد: مادر کشورمان منابع بالفعل بسیاری در حوزه فنآوری اطلاعات به ویژه در حوزه نرمافزاری داریم و کشورمان هم به این فنآوری نیاز شدیدی دارد و پیشنهادمان این بود که در مجلس کمیسیون ویژهای به لحاظ اهمیت فنآوری اطلاعات تشکیل شود.
وی گفت: در کشورمان با توجه به اینکه مزیت بالای منابع انسانی خوش فکر و جوانی وجود دارد اگر به خوبی برنامهریزی شود و فنآوری اطلاعات دغدغه اصلی دولتمردان قرار گیرد، بهترین راهکار و ابزار برای جایگزینی اقتصاد متکی به نفت خواهد بود.
وی افزود: ما میتوانیم از طریق تولید و صادرات محصولات فنآوری اطلاعات سهم خوبی از این 4 هزار میلیارد دلار در سال را داشته باشیم و جهش و گام بلندی برای نیل به اهداف و آرمانهای چشمانداز 20 ساله برداریم.
طالبی در ادامه اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما در وزارت ارتباطات و فنآوری اطلاعات بیشتر به مباحث ارتباطی اهمیت داده میشود و 90 درصد تمرکز آنها برروی این موضوع است در حالی که فنآوری اطلاعات مسکوت مانده است.
- ۸۸/۰۵/۱۷