ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

PAPها از اجرای تعهدات خود عقب هستند

| جمعه, ۱۷ آبان ۱۳۸۷، ۰۵:۳۶ ب.ظ | ۰ نظر

معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه جامعه امروز با آشنایی بیشتر و نیاز روز افزودن به اینترنت بویژه اینترنت پرسرعت، تشنه استفاده از این سرویس است، گفت :همه باید برای پاسخ به این نیاز مردم تلاش کنیم .
در رابطه به ارائه خدمات اینترنت بویژه اینترنت پرسرعت (ADSL)، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال 1382برای 11شرکت خصوصی در قالب پروانه ارایه خدمات انتقال داده ها(PAP) مجوز فعالیت صادر کرد و این شرکت ها براساس برنامه چهارم توسعه مکلف شدند که تا پایان این برنامه یک میلیون و 500 هزار پورت پرسرعت در اختیار مشترکان و علاقه مندان قرار دهند.

براساس اعلام شرکت خصوصی ارائه دهنده خدمات اینترنت، آنها موفق شده اند که تاکنون بیش از 500 هزار پورت پر سرعت در نقاط مختلف کشور نصب کنند ،اما این شرکت ها معتقدند که شرکت مخابرات استان تهران تعهدات خود را در مقابل بخش خصوصی در زمینه ارایه خدمات مناسب و بموقع مکان، برق ، تامین پهنای باند ودر اختیار گذاشتن سیم مسی ( که در انحصار شرکت دولتی است ) به خوبی عمل نکرده و توسعه مورد نظر به همین دلایل صورت نگرفته است و اهداف برنامه و انتظار از شرکت های خصوصی به خوبی براورده نشده است .

شرکت مخابرات نیز با بررسی این وضعیت و اینکه این شرکت ها موفق نشده اند به میزان مورد نیاز وتعیین شده به عنوان هدف برنامه،پورت های پر سرعت ارائه دهند ، اعلام کرد که ممنوعیت ورود شرکت های مخابرات به حوزه اینترنت پر سرعت از بین خواهد رفت و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از آمادگی مخابرات برای اینترنت پرسرعت در مراکزی که شرکت های ارایه خدمات انتقال داده ها حضور ندارند ،خبر داد.

11شرکت خصوصی دارنده مجوز "PAP " اخیرا در نامه های جداگانه ای به مسوولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی نسبت به مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات درخصوص کاهش تعرفه ارائه خدمات اینتر نت پرسرعت از سوی این شرکت ها وهمچنین آنچه آن را عدم انجام تعهدات از سوی شرکت مخابرات استان تهران ،عنوان کردند، نقطه نظر های خود را مطرح کردند.

معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا در خصوص پاسخ به این نقطه نظرها، گفت: تنظیم تعرفه ها برای بخش خصوصی و دولتی از جمله وظایف سازمان تنظیم مقررات است و ما سقف و کف تعرفه ها را تعیین می کنیم وتصمیم گیری ها به گونه ای است که به مصرف کننده و ارائه دهنده سرویس هیچگونه اجحافی نشود.

"محمود خسروی" در خصوص نامه شرکت های دارنده مجوز PAP، با بیان اینکه جلساتی با نمایندگان این شرکت ها برگزار می کنیم و کمک خواهیم کرد که مشکلات آنها بر طرف شود ، خاطرنشان کرد: شرکت های دولتی نیز در این زمینه تعهداتی بر عهده دارند و براساس برنامه چهارم توسعه می بایست تا پایان برنامه ( 1388 ) 300هزار پورت پرسرعت توسط بخش دولتی ارائه شود .

خسروی با بیان اینکه شرکت های خصوصی تلاش خود را در این مدت انجام داده اند ، اما بخاطر مشکلاتی نتوانسته اند به میزان لازم خدمات را ارائه دهند، گفت : همه ما باید تلاش کنیم که برای ارایه خدمات بهتر و مناسب تر به مردم که بدنبال استفاده بهینه از این فناوری هستند ، روز به روز موفق تر و بهتر عمل کنیم و رضایت مشترکین را جلب نماییم .

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اینکه معاونت مربوطه در وزارت ارتباطات بدنبال برطرف کردن مشکلات شرکت های خصوصی دارای محوز ارایه خدمات انتقال داده ها است ، خاطرنشان کرد: البته شرکت های خصوصی نیز اعلام کرده اند که تا پایان برنامه به تعهدات خود عمل خواهندکرد . منوط به اینکه نیازهای آنان از جمله سیم مسی تامین شود.

خسروی در پایان ابراز امیدواری کرد که با همکاری بخش های دولتی و خصوصی مشکلات هرچه سریع تر برطرف شده و مردم از این همکاری بهره مند شوند .

  • ۸۷/۰۸/۱۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">