آغاز به کار الکامپ پانزدهم
پانزدهمین نمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر (الکامپ) صبح امروز با حضور وزیر بازرگانی در محل دایمی نمایشگاههای بینالمللی تهران افتتاح شد و به مدت پنج روز برگزار میشود.
به گزارش (ایسنا)، مهدی غضنفری هنگام بازدید از نمایشگاه با بیان این که در حال حاضر در حوزه نرمافزار و تجارت الکترونیک رشد خوبی داشتیم گفت: این پیشرفت مصداق تعامل بیش از 500 شرکت در الکامپ 2009 است؛ با توجه به این که تکنولوژی فنآوری اطلاعات در جهان به سرعت در حال پیشرفت است باید اقدامات لازم را در این زمینه انجام داد.
وی با بیان این که هماکنون مصوبه مرکز تجارت الکترونیکی در حال شکل گیری است که با نهایی شدن آن و با توان بخش خصوصی پیشرفتهایی در حوزه IT و تجارت الکترونیکی خواهیم داشت تصریح کرد: در این نمایشگاه تنوع و تکامل شرکتهای ایرانی کاملا آشکار است و البته دولت نیز باید تمهیداتی تشویقی برای صادرکنندگان نرمافزار بیندیشد که مرکز تجارت الکترونیکی در این زمینه بسیار موثر خواهد بود.
او با بیان این که ایران کشوری نوپا در این حوزه به حساب میآید که باید مراحل رشد را طی کند، ابراز کرد: در خاورمیانه رتبه خوبی در این حوزه داریم اما در جهان هنوز راه زیادی برای پیشرفت داریم که باید اقدامات لازم را انجام دهیم.
غضنفری در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: راهاندازی یک مرکز تدارکات الکترونیکی را در برنامه داریم، این مرکز در فاز عملیاتی قرار دارد که درصورت نهایی شدن آن میتوان از خرید الکترونیکی بهره برد.
وی تصریح کرد: در یک سال گذشته با تشکیل یک انجمن نمایشگاهی که با حضور تمامی استانها برگزار میشود، وزارت بازرگانی نیز در این جلسات شرکت کرد اما موضوعی که در این زمینه اهمیت دارد برنددار نبودن نمایشگاههای کشوری است. همچنین برنددار بودن نمایشگاهها موجب ایجاد مشاغل بسیاری میشود و میتواند جرقهای برای پیشرفت نمایشگاههای کشوری باشد.
وزیر بازرگانی نبود بازاریاب در نمایشگاههای ما را معضلی دانست که باید به آن توجه کرد و گفت: بازاریاب نمایشگاهی یکی از پارامترهای مهم مطرح شدن در جهان و اهمیت این موضوع است.
به گزارش ایسنا همچنین اکبرپور - مدیر عامل نمایشگاه بینالمللی - که همراه با وزیر بازرگانی در نمایشگاه حضور یافت درباره مدیریت فعلی نمایشگاه اظهار کرد: مدیریت فعلی در اختیار وزارت بازرگانی است.
وی گفت: واگذاری نمایشگاه در برنامه دولت بوده و هست اما قبل از واگذاری باید شرایط و مقدمات آن مانند ارزشگذاری مالی و داراییها فراهم شود.
او با بیان این که نمایشگاه را باید طبق برنامههای مصوب دولت و سیاستهای وزارت بازرگانی، با عضویتی که در مجامع بینالمللی داریم به سمت استانداردسازی فیزیکی هدایت کنیم، با اشاره به اقدامات اخیر نمایشگاه اظهار کرد: ثبتنام آنلاین، مشارکت در نمایشگاههای خارجی، بازاریابی نمایشگاههای تخصصی بهصورت آنلاین از جمله اقداماتی است که تاکنون در زمینه تجارت الکترونیکی انجام دادیم.
وی ابراز کرد: تاکنون کشورهایی مانند هندوستان، چین، مالزی و ژاپن بهصورت مستقیم و نمایندگانی به صورت غیرمستقیم در نمایشگاه امسال حضور داشتند.
- ۸۸/۰۹/۰۳