ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

آفتاب آمد دلیل آفتاب

| چهارشنبه, ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۳۲ ق.ظ | ۰ نظر

علی شمیرانی - فرض کنید فردی که هیچ شناختی از گذشته او در دست نیست، محصول یا ایده‌ای را به یک سرمایه‌گذار معرفی کرده و به او می‌گوید، آینده دنیا در این ایده یا محصول است. در چنین حالتی شانس فرد مذکور در جلب توجه سرمایه‌گذار و دریافت حمایت مالی در چه حدی است؟ قطعا صفر. چراکه هیچ سرمایه‌گذاری بی‌گدار به آب نمی‌زند.

حالا فرض کنید چند غول فناوری دنیا، محصول یا ایده‌ای را به دنیا معرفی کرده و مدعی می‌شوند، دنیای آینده مبتنی بر خواست و برنامه ایشان است. اما آنها برای جهانی‌سازی ایده خود روی پول و سرمایه دیگران هم حساب کرده‌اند. برای تحقق این مهم، برخی رسانه‌ها با ماموریت مستقیم و برخی به عنوان رسانه‌های دنباله‌رو، جو سنگینی را در این خصوص ایجاد می‌کنند. از سوی دیگر سر و کله موسسات تحقیقاتی (که اطلاعاتی از وابستگی‌های ایشان در دست نیست) نیز پیدا شده و آمار و ارقامی از دنیای آینده و تضمین موفقیت ایده‌ و محصولات مذکور ارایه می‌دهند.

حالا حلقه کامل شده و در چنین حالتی شانس سرمایه‌گذاری و جلب توجه، رقبا، سرمایه‌گذاران و البته دولت‌ها به مراتب بیشتر می‌شود.

اما آیا می‌دانستید کم نیست و نبوده‌اند، فناوری‌ها‌، محصولات و پیش‌بینی‌های ابرشرکت‌ها، موسسات بزرگ تحقیقاتی و رهبران دنیای فناوری که "به شکل مطلق"، شکست خورده و یا غلط از آب درآمده‌اند.

با ذکر این مقدمه، دو سالی می‌شود که در کشورمان داد حرکت به سمت فناوری‌های نوینی همچون اینترنت نسل 5 و اینترنت چیزها بر سر زبان‌هاست. جالب آنکه همین هفته گذشته شرکت سامسونگ اعلام کرد، نخستین نشست دنیا در خصوص اینترنت نسل 5 را در سیلیکون‌ولی برگزار کرده تا به نقاط اشتراک در این خصوص برسند.

این که ما در مدت گذشته چه می‌کردیم بماند برای بعد. اما باز هم هفته گذشته خبر رسید که هکرها با ایجاد بات‌نت‌هایی عظیم از طریق اینترنت چیزها، اینترنت آمریکا و اروپا را با اختلال بی‌سابقه‌ای مواجه کرده و مدعیان ساخت این فناوری را سردرگم کردند. بماند که هکرها این اقدام را یک مقدمه و تست کوچک اعلام کردند.

در این مورد هم این که ما در مدت گذشته چه می‌کردیم بماند برای بعد، اما مقصود از نوشته حاضر این است که در مواجهه با فناوری‌های نوین که چیزی از استانداردها، جزییات فنی و مقاصد اقتصادی و امنیتی مد نظر طراحان آن نمی‌دانیم، می‌بایست به دور از جوزدگی و شتاب‌زدگی عمل کرد و مادامی‌که از موفقیت قطعی، طرز کار، فایده و اهداف احتمالی اطمینان حاصل نکرده‌ایم، در پذیرش آنها محتاط باشیم.(منبع:عصرارتباط)

  • ۹۵/۰۸/۱۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">