ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

اتریش اظهار نظر بی‌نام را ممنوع کرد

| سه شنبه, ۳ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۱۱:۱۳ ق.ظ | ۰ نظر

گویا این فقط چین نیست که ناشناس بودن کاربرانش را در اینترنت دوست ندارد. زیرا به تازگی دولت اتریش پیش نویس قانونی را معرفی کرده است که در آن شهروندان این کشور بدون نام واقعی قادر به اظهار نظر در فضای مجازی نخواهند بود.
فناوران- به گزارش انگجت، بر اساس این قانون و در صورت تصویب شدن آن، کاربران اتریشی قبل از هر گونه اظهار نظر و گذاشتن کامنت در فضای مجازی به ویژه در وب‌سایت‌های بزرگ باید نام واقعی خود را ثبت کند. البته ناگفته نماند که هم‌اکنون نیز کاربران می‌توانند با نام مستعار یا دروغین در فضای مجازی استفاه کنند و مزاحم کاربران دیگری شوند یا قوانین کشورشان را نقض کنند، مقامات کشورها می‌توانند به آسانی آنها را پیدا کنند. اما از این به بعد در اتریش هر گونه اظهار نظری در فضای مجازی باید با ثبت نام واقعی انجام شود. 
گفتنی است که وب‌سایت‌های با بیش از 100 هزار کاربر ثبت نام شده، با درآمد بالای 500 هزار یورو در سال یا سایت‌هایی که بیش از 50 هزار یورو به عنوان یارانه مطبوعات دریافت می‌کنند، مشمول این قانون خواهند شد. البته وب‌سایت‌های تجارت الکترونیک و همچنین سایت‌هایی که از راه تبلیغات یا ارایه محتوا درآمدزایی نمی‌کنند، شامل این قانون نمی‌شوند. این پیش‌نویس قرار است توسط اتحادیه اروپا تصویب شود و در صورت تصویب، از سال 2020 به صورت اجرایی درخواهد آمد. 
بر اساس این قانون، کاربران می‌توانند نام مستعار در فضای مجازی برای خود انتخاب کنند، اما از آنجا که مشخصات و آدرس واقعی آنها در سیستم ثبت می‌شود، دولت به راحتی می‌تواند در صورت لزوم او را شناسایی کند. 
با وجودی که این پیش‌نویس هنوز به تصویب نرسیده، اما نگرانی‌ها و انتقادات زیادی به همراه داشته است. در واقع، این لایحه برای کاهش عقاید منفی نظیر نفرت‌پراکنی و به منظور پاکسازی فضای مجازی نوشته شده، ولی انتقاداتی در این زمینه وجود دارد. به طور مثال، وب‌سایت‌های جوان و نوپا از این قانون مستثنی هستند و فرصت برای رشد را دارند تا بتوانند کاربران خود را شهربانی کنند، اما اکثر این وب‌سایت‌ها به گروه‌های افراطی و با محتوای نامناسب مرتبطند و تحت تاثیر این قانون قرار نمی‌گیرند.
 نگرانی دیگر در مورد این قانون، اطلاعاتی است که باید کاربران در سایت‌ها قرار دهند. زیرا این سایت‌ها را به معدنی بزرگ و پرمایه برای هکرها تبدیل می‌کند و هکرها با نفوذ به این سایت‌ها به اطلاعات حساس میلیون‌‌ها کاربر دسترسی پیدا خواهند کرد. 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">