ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

احتمال جدایی فراسو از سیمرغ

| پنجشنبه, ۲۰ آبان ۱۳۸۹، ۰۳:۲۷ ق.ظ | ۰ نظر

احمد علیپور، رییس هیات مدیره فراسو و مدیرعامل شرکت لاوان در نشست خبری گروه فراسو در شانزدهمین نمایشگاه الکامپ گفت: هدف ما از مشارکت در گرو سیمرغ و حضور در غرفه مشترک، این بود که حرف مشترکی در مورد آینده صنعت فناوری اطلاعات بزنیم اما متاسفانه در خلال کار این روند از بین رفت و صرفا بدل به 10 شرکت مختلف شدیم که در قسمتی از نمایشگاه به کار خود مشغولیم.
وی افزود: اگر می‌دانستیم چنین اتفاقی می‌افتد یا به نمایشگاه نمی‌آمدیم یا غرفه‌ای مستقل می‌گرفتیم. اگر قرار باشد گروه سیمرغ به همین ترتیب به مشارکت خود ادامه دهند، تمایلی به ادامه همکاری در این گروه ندارم.

رییس هیات مدیره فراسو در مورد مشکلات این شرکت گفت: تنها برند ایرانی در حوزه فناوری اطلاعات که محصولاتش حق ورود به کشور را ندارد محصولات فراسو است. دولت قانونی را با نیت خوب گذاشت و فکر می‌کرد اگر جلو ورود کالا با نام ایرانی را به کشور بگیرد، از فردا کارخانه‌ها پر از کارگر می‌شود. در حالی که باید دید چرا یک نفر به جای تولید در وطنش ترجیح می‌دهد در کشور دیگری تولید کند.

علیپور با بیان اینکه با این روند تا 20 سال دیگر هیچ برند ایرانی باقی‌ نمی‌ماند گفت: برای مثال حقوق کارگران ایرانی هر سال 25 درصد افزایش می‌یابد اما حقوق کارگران چینی در 15 سال گذشته 40 درصد افزایش یافته است. یا هزینه حمل کالا با کشتی از هنگ‌کنگ تا بندرعباس از هزینه حمل زمینی آن از بندرعباس تا تهران ارزان‌تر است.

وی در پاسخ به این سوال که اختلالات قیمت ارز چقدر بر کار فراسو موثر بود، گفت: این موضوع به اندازه مشکلات دیگری که در رسانه‌ها منعکس نمی‌شود مشکل‌ساز نیست. برای مثال اکنون قیمت محصولات پتروشیمی که مواد اولیه تولید است سه برابر شده در حالی که به خاطر طرح هدفمندی یارانه‌ها دولت اجازه افزایش قیمت محصولات را به ما نمی‌دهد.

رییس هیات مدیره فراسو با تاکید بر اهمیت آینده‌نگری گفت: گروهی در فراسو مسوول مشخص کردن چشم‌انداز سال 2020 شرکت شده‌اند. ما باید پیش از همه بدانیم می‌خواهیم در آن زمان در چه جهتی حرکت کنیم. مثلا اکنون در دنیا دیگر مرز چندانی بین کامپیوتر و موبایل نیست در حالی که ما مشغول دعواهای صنفی و جدا کردن اتحادیه‌های این حوزه هستیم. البته مطمئن هستیم حرکت در آینده بدون سرمایه‌گذاری و تشکیل کنسرسیوم‌های بزرگ امکان پذیر نیست.

رییس هیات مدیره فراسو همچنین در مورد فروشگاه‌های لاوان گفت: بزرگ‌ترین مشکل ما بخش تامین کالاست. به سختی می‌توان توزیع کننده‌ای را که به صورت شفاف و استاندارد کار کند یافت. به علاوه در برخی کالاها مانند موبایل که می‌توانست به رشد لاوان کمک فراوانی کند، هیچ توزیع‌کننده‌ای حاضر نیست به صورت شفاف و ارایه فاکتور و با سیستم استاندارد لاوان، به توزیع کالایش بپردازد.

علیپور در مورد نمایشگاه الکامپ نیز گفت: ای کاش در کنار الکامپ یک نمایشگاه محصولات الکترونیکی مصرفی بود، ما به طور جدی روی این نوع کالاها سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. در ضمت درست نیست کنار غرفه‌ای که کیبورد می‌فروشد یک شرکت نرم‌افزاری حضور داشته باشد. اکنون این دو بخش کاملا از هم مجزا هستند.

سهیل ترکان، مدیرعامل فراسو نیز گفت: برند فراسو به عنوان برند مادر مطرح است و صرفا محصولاتی که در داخل تولید می‌شود با این نام عرضه می‌شود و محصولات این شرکت بیشتر با دو برند Ucare و acron عرضه خواهد شد.

وی در مورد تولیدات داخلی این شرکت نیز گفت: در حال حاضر چند مدل کیبورد و ماوس در داخل تولید می‌شود.

  • ۸۹/۰۸/۲۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">