ارائه طرح کاهش قیمت اینترنت از سوی 11 شرکت PAP
مسوول دبیرخانه شرکت های PAP با بیان اینکه با همراهی، همفکری و تعامل با وزارت ارتباطات می توان برای کاهش قیمت اینترنت در کشور به نتایج مطلوبی برسیم، از ارائه طرح کاهش قیمت اینترنت از سوی 11 شرکت pap به سازمان تنظیم مقررات خبر داد.
محمد بیدختی در گفت و گو با اظهارداشت: براساس فراخوان اعلام شده از سوی وزارت ارتباطات و سازمان رگولاتوری، شرکت های علاقه مند به تامین پهنای باند تا دوم شهریور ماه فرصت داشتند تا پیشنهادات خود را در این باره به سازمان تنظیم مقررات ارسال کنند، که دبیرخانه شرکت های PAP در تاریخ دوم شهریور ماه پیشنهاد خود را به صورت رسمی با امضای تمامی اعضا (11شرکت (PAP به سازمان رگولاتوری ارائه داد.
وی با اشاره به اینکه شرایط اعلام شده برای تامین پهنای باند با قیمت ارزان تر توسط شرکت های PAP طرح به صورت کلی به رگولاتوری ارایه شده است و باید برای روشن شدن برخی موارد به صورت حضوری جلساتی برگزار شود که به سوالات طرفین پاسخ داده شود.
به اعتقاد بیدختی ایده شرکت های PAP قابل اجرا است اما اجرای این طرح شرایطی دارد که باید توسط سازمان رگولاتوری و وزارت ارتباطات به آنها پرداخته شود.
وی تصریح کرد: اگر طرح ارایه شده از سویPAP ها به نتیجه برسد مطمئنا حرکت خوبی در جهت کاهش قیمت ها اتفاق خواهد افتاد و نتایج حاصل از این طرح را کاربران شبکه اینترنت به شکل محسوسی درک خواهند کرد.
وی در پاسخ با این سوال که شرکت های PAP از طریق شبکه فیبرنوری یا ماهواره اقدام به تامین پهنای باند خواهند کرد، گفت: در طرح پیشنهادی ارایه شده از سوی PAP ها تامین پهنای باند از طریق شبکه فیبر نوری استفاده خواهد شد.
مسوول دبیرخانه شرکت های PAP در پاسخ به سوالی دیگر در خصوص اینکه پیش از این ادعا شده بود اگر تامین پهنای باند به توسط شرکت های خصوصی انجام شود قیمت هر STM1 از 35 هزار دلار ماهانه به 25 هزار دلار کاهش خواهد یافت، گفت: با توجه به اینکه این طرح تجاری است نمی توان به جزییات ریالی آن پرداخت اما آنچه مسلم است اگر طرح شرکت های PAP پذیرفته شود از چیزی هم که ادعا شده قیمت پایین تر خواهد آمد.
بیدختی با اشاره به وجود 6 گیگا بایت پهنای باند اینترنت در کل کشور گفت: از دید ما جایگاه کشور خیلی بالاتر از این رقم ها است و شرکت های PAP قصد دارند با همراهی، همفکری و تعامل با وزارت ارتباطات به نتیجه مطلوبی در این بخش برسیم.
گفتنی است وزارت ارتباطات در تاریخ 26 مردادماه امسال طی فراخوانی از شرکتهای مرتبط خواسته شده است تا پیشنهادهای خود را به منظور گسترش اینترنت در کشور و کاهش قیمت تمام شده این خدمات ارایه دهند.
به گزارش روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیرو جلسه شرکتهای دارای پروانه PAP با محمد سلیمانی وزیر ارتباطات، مقرر شد تا از تمام توانمندیهای بخش خصوصی در این زمینه استفاده شود.
در همین راستا، از شرکتهای دارای پروانه PAP خواسته شده تا در خصوص امکان تأمین پهنای باند اینترنت توسط آن شرکتها، قیمت پیشنهادی خود را جهت تحویل از نقاط دروازه بین المللی شرکت ارتباطات زیرساخت به سازمان تنظیم مقررات ارایه کنند.
این گزارش حاکی است، شرکتهای دارای پروانه خدمات انتقال دادهها از طریق ماهواره نیز از جمله شرکتهایی هستند که از آنها درخواست شده تا به منظور گسترش اینترنت در کشور و کاهش قیمت تمام شده این خدمات، پیشنهادهای خود را ارایه دهند.
بر اساس نامهای که از سوی محمود خسروی معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات برای این شرکتها ارسال شده، از آن خواسته شده است تا پیشنهادهای خود را در خصوص امکان تأمین اینترنت توسط آن شرکتها با استفاده از تجهیزات ماهواره و قیمت مورد نظر برای عرضه این خدمات ارایه کنند.
این شرکتها باید اینترنت مورد نظر را در نقاط SC شامل تهران، بابل، اصفهان، تبریز، مشهد، اهواز، شیراز و همدان ارایه دهند.
براساس این گزارش، شرکتهای مذکور تا تاریخ دوم شهریور ماه فرصت دارند تا پیشنهادهای خود را ارایه کنند و در صورت عدم ارسال پاسخ طی مدت مقرر، بمنزله عدم تمایل آن شرکت به فعالیت مذکور قلمداد خواهد شد.
- ۸۷/۰۶/۰۴