ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ارتباطات سیار با افزایش تعرفه ضرر نمی بیند

| شنبه, ۲۷ خرداد ۱۳۸۵، ۰۷:۱۲ ب.ظ | ۰ نظر

با افزایش 70 درصدی تعرفه واردات تجهیزات شبکه تلفن همراه ، شرکت ارتباطات سیار ضرری نمی‌‏بیند ، اما کندی عمل شرکت‌‏های مقابل به صورت غیرمستقیم ، می‌‏تواند تاثیرگذار باشد.
مهندس حسن طالبی‌‏نژاد ، معاون فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار ، درگفت و گو با خبرنگار ایلنا ، در خصوص افزایش تعرفه‌‏های وارداتی تجهیزات شبکه تلفن همراه و ضرر پیمانکاران شرکت ارتباطات سیار ، با بیان این مطلب ، اظهارداشت: پیمانکاران عمومی (GC)اکثر تجهیزات اصلی خود را با تعرفه‌‏های سال گذشته وارد کشور کرده‌‏اند و تنها بخشی از تجهیزات فرعی شامل انتقال و ترانسمیشن آنها در گمرک باقی مانده و ترخیص نشده است.

وی ، گفت: با وجود افزایش 70 درصدی تعرفه‌‏های این تجهیزات ، در صورتی که این شرکت‌‏ها اجناس خود را ترخیص نکرده باشند، تغییراتی بر مبالغی که پیش‌‏بینی کرده بود ، پیش می‌‏آید.

مهندس طالبی‌‏نژاد ، با بیان این که کندی عمل پیمانکاران می‌‏تواند تاثیر غیرمستقیم بر شرکت ارتباطات سیار داشته باشد ، افزود: ارتباطات سیار و به طور کلی مخابرات اجناسی نخریده‌‏اند که مشکلات افزایش تعرفه گمرکی داشته باشند ، اما شرکت‌‏های طرف قرارداد با مخابرات مشکل پیدا خواهند کرد.

معاون فنی ارتباطات سیار ، یادآور شد: تاخیر در اجرای تعهدات GC به ازای هر روز در نظر گرفته شده است و این شرکت‌‏ها ضرری که از این تاخیر محاسبه شود را باید بپردازند.

وی ، با بیان این که افزایش تعرفه‌‏های تجهیزات مخابراتی بین مدیران ارشد وزارت ICT به منظور کاهش در حال بررسی است، اظهار داشت: این مسئله در خرید‌‏های بعدی شرکت مخابرات اثر خواهد گذاشت.

مهندس طالبی‌‏نژاد ، درخصوص تولید داخل تجهیزات شبکه تلفن همراه با بیان این که تنها برای بعضی از تجهیزات امکان تولید داخلی وجود دارد ، تصریح کرد: نباید انتظار داشت هر آنچه را که می‌‏خواهیم ، در داخل کشور تولید شود.

وی ، افزود: در صورتی که تجهیزاتی از شبکه در داخل کشور تولید شود ، شرکت مخابرات نیز از آنها استفاده خواهد کرد ، به طوری که در سال های گذشته بخشی از تجهیزات شبکه از داخل تامین شده است.

طالبی‌‏نژاد ، با بیان این که در شرایط فعلی امکان تولید کلیه تجهیزات در کشور وجود ندارد، گفت: سیاست‌‏گذاری و تعیین مدت زمان مشخص می‌‏تواند در این رابطه موثر واقع شود.

معاون فنی ارتباطات سیار ، با تاکید بر این که حداکثر هر 4 سال یک بار تجهیزات جدید جایگزین تجهیزات قدیمی شبکه می‌‏شود ، افزود: تولید داخل برای این اجناس بدون برنامه‌‏ریزی 7 تا 8 ساله ممکن نخواهد بود.

وی ، در پایان با بیان این که دانش تولید تجهیزات شبکه همراه در کشور وجود دارد ، خاطرنشان کرد: با برنامه‌‏ریزی صحیح و ظرف مدت معین ، می‌‏توان امیدوار بود که به این تولید دست پیدا کنیم.

  • ۸۵/۰۳/۲۷

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">