استفاده از دکلهای مخابرات توسط تالیا بلامانع است
معاونت فنی و مهندسی شرکت ارتباطات سیار اعلام کرد: با نصب یک هزار و 500 آنتن جدید تلفن همراه در کشور ، تا پایان سالجاری گام مهمی در وضعیت شبکه تلفن همراه کشور برداشته میشود.
طالبی نژاد افزود: با افزایش این تعداد آنتن ، شمار دکلهای آنتنهای تلفن همراه به حدود شش هزار دستگاه میرسد.
وی ، مشکل توسعه و اصلاح شبکه تلفن همراه در ایران را تملک نقاط کور شناسایی شده برای نصب آنتنهای تلفن همراه دانست و گفت: پس از شناسایی نقاط کور و تعیین مناسبترین نقطه برای نصب آنتن ، توافق ما مالکان حقیقی و حقوقی اعم از دولتی و غیردولتی ، مهمترین چالش فراروی این بخش است.
وی همچنین اظهارداشت : با توجه به اینکه هر سایت حداکثر بین 115تا نهایت 100متر امکان تغییر مکان دارد و امکان جابجایی بیش از این میزان برای محل نصب این آنتنها وجود ندارد ، مشارکت نهادها ، مالکین املاک و مستغلات برای تسریع درتملک و رفع نقاط کور شناسایی شده درشبکه تلفن همراه ضروری است.
طالبی نژاد افزود: هماکنون در کشور چهار هزار و BTS 300 نصب شده که از این تعداد یک هزار و 350آنتن در شهر تهران نصب شده است.
معاونت فنی و مهندسی و سرپرست معاونت نظارت و مدیریت شبکه، شرکت ارتباطات سیار ، گفت: تا پایان سال ، حداقل BTS 430دیگر در تهران اضافه می شود و یک هزار 150آنتن هم درشهرستانها به آنتهای فعلی افزوده خواهند شد.
طالبی نژاد، هزینه تملک خرید تجهیزات و راهاندازی یک آنتن تلفن همراه را بطور متوسط حدود 115میلیون تومان عنوان کرد.
وی گفت: استفاده از دکلهای این شرکت توسط اپراتور تالیا در صورت درخواست بلامانع است و هیچگونه مشکل قانونی ندارد و این درحالی است که شرکت ارتباطات سیار هم میتواند از دکل آنتنهای تالیا استفاده کند. شبکه تلفن همراه تالیا هماکنون بیش از 328 دکل آنتن BTS تنها در شهر تهران نصب کرده که در تلاش است این تعداد را تا پایان سالجاری به بیش از 400دکل افزایش دهد.
مجری شبکه تلفن همراه اعتباری تالیا در مراسم بهرهبرداری ازاین شبکه، جابجایی و تملک نقاط مورد نیاز برای نصب دکل آنتنهای تلفن همراه را مهمترین چالش فراروی این شبکه عنوان کرد.
- ۸۴/۰۸/۱۲