ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

افزایش هک کاربران شبکه‌های اجتماعی

| يكشنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۲، ۰۳:۰۲ ب.ظ | ۰ نظر

تقریباً سه نفر از هر 10 نفر کاربر رسانه­های اجتماعی اعلام کرده­اند که حساب­های کاربری­شان هک شده است و بیشتر از نیمی از این موارد در سال جاری رخ داده است.

بنا بر نظرسنجی صورت گرفته از بیش از 2000 بزرگسال آمریکایی که به سفارش شرکت امنیتی ESET و توسط هریس اینترکتیو (Harris Interactive) انجام شد، در حالی که تقریباً دو سوم از پاسخگویان به ظاهر مسئولیت این رویدادها را شخصاً به عهده گرفته­اند، بیش­تر از نیمی از کاربران شبکه­های اجتماعی مخصوص بزرگسالان در ایالات متحده می­گویند آخرین نسخه­های سیاست­گذاری برای حریم خصوصی حساب­های کاربری خود را مطالعه نکرده­اند.

بیشتر از یک­سوم (28 درصد) اعلام کردند که در مورد سیاست­گذاری­های حریم خصوصی اطلاعات به­روزی دارند، 12 درصد گفتند که تاحدی اطلاعات­شان به­روز است و 9 درصد نیز اعلام کردند که در مورد اغلب اطلاعات به­روزند.

64 درصد از پاسخگویان اذعان کردند که حفظ حریم خصوصی آنلاین مسئولیتی شخصی است، در حالی که تنها 17 درصد آن را مسئولیت آی­اس­پی قلمداد کردند، 12 درصد گفتند مسئولیت آن به عهده خود شبکه­های اجتماعی است و تعداد بسیار اندکی یعنی 3 درصد، اعلام کردند که مسئولیت آن به عهده قانون­گذاران است.

نظرسنجی مؤسسه هریس نکته دیگری را نیز نشان می­دهد: احتمالاً بین پذیرش گسترده مسئولیت شخصی برای امنیت آنلاین و رفتار واقعی ارتباط وجود ندارد. نتایج نشان می­دهد که تقریباً یک نفر از هر پنج نفر کاربر هرگز تنظیمات حریم خصوصی را در حساب­های کاربری رسانه­های اجتماعی­شان تغییر نداده­اند.

به گفتۀ استیون کاب، نویسنده گزارش مذکور، ظاهراً بی­توجهی به حریم خصوصی و امنیت در رسانه­های اجتماعی در تضاد با باور به مسئولیت فردی است. این موضوع زمانی غافلگیرکننده­تر است که از تجارب منفی کاربرانی مطلع می­شوید که تعدادشان هم کم نیست. به سختی می­شود به این فکر کرد که همه کسانی که تنظیمات اصلی را تغییر می­دهند، از دلالت­های ضمنی آن نیز آگاهند.

به گزارش فارس تعداد زیادی از پاسخگویان، یعنی 91 درصد از آنان، گزارش دادند که در سال جاری لااقل یک پیغام الکترونیک مشکوک دریافت کرده­اند و 86 درصد از بزرگسالان آمریکایی از آلوده شدن به ویروس یا حملات هکری در هنگام بازدید از وب­سایت­های موردعلاقه­شان نگرانند. اما تنها 35 درصد از پاسخگویان معتقد بودند که وب­سایت­ها در نشان دادن یا فیلتر کردن کدهای مخرب خوب عمل می­کنند.

تقریباً 3 نفر از هر 10 نفر (28 درصد) از کاربران رسانه­های اجتماعی گفتند یک یا چند حساب کاربری­شان در رسانه­های اجتماعی هدف حملات هکری قرار گرفته و برای بیشتر از نصف آن افراد، این اتفاقات در سال جاری افتاده است. نکته نگران­کننده این است که تنها 27 درصد از کاربران رسانه­های اجتماعی آموزش­هایی در زمینه امنیت آنلاین دریافت کرده­اند.

کاب می­گوید: به عبارت دیگر، تقریباً سه­چهارم افرادی که از رسانه­های اجتماعی استفاده می­کنند خود رفتار معقول آنلاین را می­آموزند. با در نظر گرفتن سطح فعالیت­های تهدیدآمیزی که به ما گزارش داده شده، رقم 27 درصد رقمی هراس­آور است. این رقم باید برای کارفرمایان نیز ترسناک باشد، زیرا تعداد فراوانی از افراد در مجموعه نیروی کار برای کسب آگاهی و دانش امنیتی آموزشی رسمی ندیده­اند.

  • ۹۲/۰۸/۲۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">